Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 augustus 2020

Wetenschappers zijn bezorgd dat het Coronavirus te snel verdwijnt om een vaccin te maken waarmee het virus snel moet verdwjnen..... ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen ontving ik het volgende Facebookbericht:


















Ja dat lees je goed 🤦🏻 ♂️

 Origineel weergeven 

Voor degenen die het Engels niet machtig zijn een vrije vertaling:

Wetenschappers zijn bezorgd dat het (Corona-) virus te snel verdwijnt om een vaccin te kunnen maken waarmee men het virus snel de baas kan worden..... (ofwel dan zouden de vele miljarden aan belastinggeld-investeringen voor de farmaceutische maffia om een vaccin te ontwikkelen, weggegooid geld zijn, hetzelfde geldt voor de poging om een wereldwijd vaccinatiepaspoort te ontwikkelen, waarmee je toegang kan houden tot openbaar vervoer en gebouwen als stadhuis en winkels......)

Dit Facebookbericht geeft precies aan wat het niveau is waarop de hysterie over het Coronavirus is gebaseerd >> uiterst laag en hoogst bedrieglijk!!

Zie ook:
'Coronavirus: PCR test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (en zie de links in dat bericht, ouder dan de hieronder getoonde links)

'Kabinet Rutte 3: geen loonsverhoging voor verplegend (en verzorgend) personeel'

'Coronavirus: Hugo de Jonge (CDA minister Volksgezondheid) moet per direct opstappen

'Coronavirus: vele miljarden aan steun voor bedrijven, terwijl personeel in de zorg en verpleging kan barsten'

'Coronavirus: G20 landen hebben al meer dan 160 miljard dollar subsidie weggeven aan oliemaatschappijen' (Nederland geeft jaarlijks 8,3 miljard weg aan oliemaatschappijen, maar verplegend en verzorgend personeel kan doodvallen.....)

'Albert Heijn geeft door Coronacrisis oververmoeid personeel een fooi van € 25,-- en de aandeelhouders 220 miljoen.......'

'Coronavirus: Rutte (VVD premier) en de Jonge (CDA minister) schuiven verantwoording af op burgemeesters terwijl Bruls met 2 km/u. uit de bocht vliegt'

'Coronakort: Locoburgemeester Haarlemmermeer haalt nieuws met strenge Coronahandhaving en fikse HAP uit burgerrechten'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes'

'Coronacrisis: geen aandacht meer voor het zwaar vermoeide en overwerkte supermarktpersoneel'

'Coronavirus: Zweden doet het zonder lockdown en mondmaskers uiteindelijk toch goed' (en zie de links in dat bericht, ouder dan de hier getoonde)

'Coronakort: Iran gedemoniseerd voor het laag houden van het aantal Coronabesmettingen' (typisch gevalletje de pot verwijt de ketel)

'Coronavirus: RIVM met buitenlands onderzoek naar mondkapjes, weergegeven door 'gevoelspsychologen' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten over het Coronavirus, klik op dat label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten