Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 31 augustus 2020

Vijf jaar geleden zei bondskanselier Merkel: "Wir schaffen das", de opvang van een enorm aantal vluchtelingen

Bondskanselier Merkel zei vijf jaar geleden, nadat ze een centrum voor de opvang van vluchtelingen*  had bezocht in Heidenau, nabij Dresden': "Wir haben so vieles geschafft. Wir schaffen das". Vrij vertaald: "We hebben al zoveel voor elkaar gekregen, dit gaat ons lukken".

Duitsland nam in de tijd daarna (2015 en 2016) 1,2 miljoen vluchtelingen op, vergelijk dat eens met Nederland en het grootste deel van de EU waar men in Oost-Europa zelfs amper gevluchte mensen opnam. 

Vind het regeringsbeleid van Merkel niet veel, ook al is het tien keer beter dan dat van Rutte 3 (en Rutte 1 en 2), maar voor deze zaak neem ik m'n pet af voor Merkel!! 

Overigens heeft Duitsland sinds het begin van de Coronacrisis een groot aantal kinderen (tot 14 jaar) opgenomen, kinderen die geen ouders hebben en die voor een deel ziek zijn, de EU zou in totaal 1.900 van deze kinderen opnemen, echter vooralsnog is vooral Duitsland het EU-lid dat deze kinderen opneemt.....

Artsen zonder grenzen: Evacueer kinderen per direct uit vluchtelingenkamp  Moria | TrouwEén van de vele weeskinderen in kamp Moria, op Lesbos  

Nederland heeft bij monde van VVD hufter premier Rutte en hare VVD ploertigheid Broekers Knol laten weten zelfs geen weeskinderen tot 14 jaar op te willen nemen, nee men wil een aantal van die kinderen naar het Griekse vaste land laten overbrengen en daarvoor betalen, ofwel schuld afkopen, immers ook Nederland heeft het VN Vluchtelingenverdrag getekend...... Weer moet je je schamen Nederlander te zijn, gvd!!!

            upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/...
               VVD draak Broekers-Knol 

Over schamen gesproken: partijen als de ChristenUnie en het CDA moeten zich helemaal de ogen uit de kop schamen, immers zij maken deel uit van Rutte 3, terwijl jezus hen in de bijbel heeft gemaand vluchtelingen op te nemen, ja zelfs hun bed af te staan aan de verdrukten der aarde!! (de christenfundi's van de SGP steunen dit kabinet en ook deze schoften moeten zich kapotschamen!!)

* In Nederland spreekt men van asielzoekerscentra, de bevolking moet immers geen medelijden krijgen met mensen die op de vlucht zijn geslagen voor illegale oorlogen van de VS en haar NAVO partners, waaronder Nederland....... Bij de fascisten van de PVV en FVD spreekt men zelfs van 'gelukzoekers', terwijl het westen niets, maar dan ook helemaal niets te zoeken heeft in de landen die deze arme donders vanwege westerse terreur zijn ontvlucht........ 

Voor meer berichten over vluchtelingen, kamp Moria (op Lesbos), vluchtelingenbeleid, vluchtelingenverdrag, (aartsleugenaar) Rutte, Ankie Broekers-Knol en/of Merkel, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten