Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 augustus 2020

EU neemt uiterst hypocriet sancties tegen Wit-Rusland

Gistermiddag werd bekend gemaakt dat de EU sancties treft tegen vooraanstaande figuren uit Wit-Rusland (Belarus), bovendien erkent de EU de uitslagen niet van de verkiezingen in dat land...... ha! ha! ha! ha! Het was pas nieuws geweest als de EU deze belachelijke verkiezingsuitslag wel had erkend!!

Echter veel erger is het feit dat de EU nu een grote bek heeft, terwijl het de nieuwe dictators van Europa of beter van de EU, te weten: de premiers Mateusz Morawiecki van Polen en Viktor Orbán van Hongarije wel dreigt met maatregelen, maar verder amper iets onderneemt tegen deze extreemrechtse partijen en hun bestuurders, als de dood dat ze meer Oost-Europese EU leden tegen zich in het harnas jagen....... 

Bestand:Mateusz Morawiecki (cropped).jpg - Wikipedia
Fascist Morawiecki

Morawiecki is lid van de fascistische PiS (Prawo i Sprawiedliwosc, ofwel: Recht en Rechtvaardigheid), ook de president van Polen, Andrzej Duda lid is van deze fascistische partij...... Deze partij werkt in de EU o.a. samen met de Tory Party van Boris Johnson uit Groot-Brittannië en met de SGP en ChristenUnie (CU) uit ons land....... Wellicht daarom dat Nederland zo voorzichtig is met het aandringen op strenge sancties tegen Polen, immers de CU maakt deel uit van Rutte 3 en de fundamentalisten van de SGP steunen dat waanzinnig slechte kabinet.......

Als het gaat om de Hongaarse fascistische partij Fidesz, de partij van Orbán, heeft de woordvoerder van die partij Gergely Gulyàs, minister en vriend van Orbán, laten weten dat het toch deel wil blijven uitmaken van de Europese (eerder: Evangelische) Volkspartij (EVP), daar het eerder dreigde op te stappen nadat de partij maart dit jaar werd geschorst door de EVP...... Vele jaren te laat en lullig genoeg vond de EVP het niet nodig om Fidesz uit de fractie te zetten...... (ach ja de 13 zetels van Fidesz in het EU parlement kan de hypocriete EVP wel gebruiken, verder heeft de EVP lak aan ethisch en moreel handelen.....) Het CDA, ook lid van de EVP heeft jarenlang beweert haar best te doen om Fidesz aan te pakken, echter daar bleef het bij.... 

Europese Volkspartij zet Hongaarse premier Viktor Orbán buitenspel ...
Fascist Orbán

Een paar jaar geleden begon men in het CDA Orbán zelfs te steunen (o.a. Omtzigt en de Lange) daar hij een onchristelijke behandeling van vluchtelingen voorstond en doorvoerde..... (onchristelijk daar je volgens een bijbel-jezus-cliché je deur open moet zetten voor vluchtelingen, ja zelfs je bed moet afstaan aan deze mensen, die op de vlucht zijn geslagen voor de illegale oorlogen die de  VS, veelal met hulp van andere NAVO-partners in het Midden-Oosten en Afrikaanse landen voert.......)

Tot slot nog dit: grote delen van de Hongaarse en Poolse bevolkingen staan onder druk van de fascisten die hen regeren........ Laat de EU daarom eerst de balk uit haar eigen oog verwijderen voor het naar de splinter van een ander wijst!!! (om nog eens een ander jezus-cliché aan te halen)

Zie ook:
'VS en Oekraïne spelen een smerig spel in Wit-Rusland

'Dear mister Putin pleas cut Russian ties with Belarus' (dom van mij, immers Wit-Rusland is van groot strategisch belang voor Rusland en de VS, ik had moeten inzetten op een breuk met Loekasjenko)

'Helga Salemon 'met zéééér wijze woorden' over Loekasjenko en de verkiezingen in Wit-Rusland, met de nadruk op Rusland' (zie ook de links in dat bericht voor meer anti-Russische propaganda leugens van Salemon)


Voor meer berichten met PiS, Fidesz, Orbán, Morawiecki en/of EVP, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten