Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 augustus 2020

Liane den Haan wil als lijsttrekker en VVD lobbyist ruzies binnen 50Plus beteugelen

Afgelopen maandag op Radio1 rond 18.40 u. het bericht dat Liane den Haan opgaat voor het lijsttrekkerschap van 50PLUS....... Momenteel is ze ongelofelijk genoeg nog steeds de topgraaier van ouderenbond ANBO..... Ongelofelijk daar ze herhaaldelijk heeft laten zien zich niet in te zetten voor ouderen, maar voor de het wanbeleid van de VVD!!! 

Zo staat den Haan achter het pensioenakkoord waardoor gepensioneerden en toekomstige gepensioneerden een nog onzekerder toekomst tegemoet gaan dan nu al het geval is....... Er zijn al miljarden euro's verdampt door gokken op de beurs, maar met het meer dan schunnige akkoord is het hek nu helemaal van de dam!!

Den Haan was voor het overhevelen van geld voor verpleegtehuizen naar de thuiszorg, waar ze meermaals durfde te stellen dat de verpleeghuiszorg in Nederland tot de beste ter wereld behoort, wie dat onderzoek heeft gedaan laat ze niet weten, bovendien in het land van de blinden is iemand met zelfs maar 15% zicht koning!! Volgens den Haan is 2 personeelsleden op een groep van 8 in een verpleegtehuis teveel, terwijl die 2 zich al over de kop werken, zelf heeft ze nooit een fatsoenlijke baan vervuld, laat staan dat ze weet wat hard werken is!! Volgens den Haan in 2016 is er maar incidenteel iets mis in verpleegtehuizen, terwijl de Inspectie voor de Gezondheidszorg destijds liet weten dat er structureel van alles mis is....... Zoals Lilian Marijnissen (SP) destijds terecht liet weten, zet den Haan 2 groepen tegen elkaar op, terwijl er zowel naar de thuiszorg als naar de verpleeghuiszorg geld bij moest..... (en moet!) 

Den Haan deed vanuit haar functie eerder een beroep op ouderen hun huis te verlaten, althans als ze nog in het huis woonden waar ze hun kinderen hebben grootgebracht...... Alsof ouderen schuld zijn van de woningnood en niet een al decennia gevoerd wanbeleid van opvolgende regeringen, met grote invloed van de VVD, CDA, PvdA en D66..... 

Ook voor de participatiemaatschappij zette den Haan zich in, alsof ouderen zitten te wachten op de buurman tot die de bips komt vegen of de boodschappen doet...... Op grond daarvan werd de thuiszorg uitgekleed en kwamen veel ouderen zonder hulp te zitten, waardoor ze vervuilden en vereenzaamden...... Nee, echt in het belang van ouderen, die waanzin!!!  

Nogmaals: het is duidelijk dat den Haan grootlobbyist is van de VVD en zich helemaal niet inzet voor ouderen, onbegrijpelijk dat ze nog steeds directeur van ANBO is.... Hoewel ook wel logisch, daar ouderen die zich kwaad maken over haar walgelijk gedrag meestal niet lang te leven hebben, waardoor elk ander lid opnieuw het 'meer dan wrakke Liane den Haan wiel' moet uitvinden, totdat ook zij overlijden..... 

Lid van de ANBO? Opzeggen, weggegooid geld en mocht den Haan worden verkozen tot lijsttrekker van 50PLUS, nooit op stemmen, bovendien het was toch al een waardeloze partij, vanaf de start!!!

Zie ook:
'Dennis Wiersma (VVD Tweede kamer) en Liane den Haan (ANBO) voor uitbuiting van ouderen via 'doorstartbaan''

'ANBO's Liane den Haan schiet haar 100ste bok!! Extra geld voor verpleeghuizen moet naar thuiszorg.......'

'Ouderenzorg en ANBO: Den Haan lobbyt voor de VVD....... Lid van ANBO? Zeg uw lidmaatschap per direct op!!!'

'Liane den Haan (ANBO) is tevreden over participatie wanbeleid.......

'ANBO: één grote financiële chaos, die opperhoofd den Haan ontkent....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'ANBO wil ouderen uit hun huis (2): SORRY DAT IK 'NOG' BESTA!'

'ANBO lid? Zeg onmiddellijk uw lidmaatschap op! ANBO is blij met de bezuinigingen op de ouderenzorg............' 

'ANBO, met zo'n vriend hebben de ouderen geen vijand nodig..........'

'ANBO: ouderen houden huizen voor gezinnen bezet'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten