Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 4 januari 2016

Liane den Haan (ANBO) is tevreden over participatie wanbeleid........

Vanmorgen was de Rutte 2 en bedrijven lobbyist van de ANBO ('behartigt de belangen' van ouderen.... ha! ha! ha!), Liane den Haan, te horen op BNR (rond 9.11 u.). Zij durfde keihard te stellen, dat driekwart van de ouderen hulp vragen aan anderen en die hulp krijgen....... De grofgraaiende trut stelde, dat je tijdens je leven moet zorgen voor een sociaal netwerk, zodat je op je oude dag hulp kan vragen aan de leden uit dit netwerk........ Den Haan stelde voorts dat er altijd professionele hulp is, als er geen hulp is van familie, vrienden, of bekenden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Onlangs werd nog bekend gemaakt, dat veel ouderen geen zorg krijgen, daar ze teveel inkomsten zouden hebben, terwijl iedere imbeciel aan het uitermate lage inkomen van deze ouderen kan zien, dat ze geen eigen bijdrage kunnen missen, sterker nog: ze kunnen geen cent meer missen!!!

U had het uiteraard al begrepen: den Haan liegt keihard. Eerdere steekproeven lieten zien, dat veel ouderen met de handen in het haar zitten, velen krijgen geen hulp van anderen, zelfs niet van familie. Veel ouderen willen niet bedelen om hulp en gelijk hebben ze, immers ze hebben hun leven lang betaald voor hulp op hun oude dag en niet voor peperdure waardeloze straaljagers, of allerlei ongelofelijk kostbare militaire acties in landen, waar Nederland en de rest van het westen niets te zoeken hebben. Of wat dacht u van peperdure designziekenhuizen, die men met minder pracht en praal, uiterst functioneel voor de helft van de prijs had kunnen bouwen.... Of de kapitalen uit de zorgkosten, die door  de zorgverzekeringsmaatschappijen zelf worden gebruikt, niet alleen voor belachelijk dure gebouwen, maar ook voor de topgraaiers in die bedrijven en de enorme bedragen aan zorggeld die deze verzekeringsmaatschappijen misbruiken voor reclame en promotie..........

Kortom den Haan verdedigt alweer het uiterst inhumane, asociale liberale beleid van Rutte 2, in plaats van de belangen die ze moet behartigen: die van de leden, de ouderen!!

Moet u nagaan, dan schrijf ik hier niet eens over het grote aantal mantelzorgers, dat de zorg voor ouderen niet meer aankan, wat zelfs kan leiden en al heeft geleid, tot mishandeling van ouderen

Bent u lid van de ANBO? Denk daar nog eens over na, bespaar u het geld, uw belangen worden niet behartigd, door deze uitermate lamme en bedrieglijke organisatie!! ) (klik voor meer berichten ook op de labels 'Liane den Haan' en 'ANBO' onder dit bericht).

Zie ook:
'Liane den Haan wil als lijsttrekker en VVD lobbyist ruzies binnen 50Plus beteugelen'

'Coronavirus advies voor ouderen van ANBO directeur den Haan'

'Dennis Wiersma (VVD Tweede kamer) en Liane den Haan (ANBO) voor uitbuiting van ouderen via 'doorstartbaan''

'ANBO's Liane den Haan schiet haar 100ste bok!! Extra geld voor verpleeghuizen moet naar thuiszorg.......'

'Ouderenzorg en ANBO: Den Haan lobbyt voor de VVD....... Lid van ANBO? Zeg uw lidmaatschap per direct op!!!'

'ANBO: één grote financiële chaos, die opperhoofd den Haan ontkent....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'ANBO wil ouderen uit hun huis (2): SORRY DAT IK 'NOG' BESTA!'

'ANBO lid? Zeg onmiddellijk uw lidmaatschap op! ANBO is blij met de bezuinigingen op de ouderenzorg............' 

'ANBO, met zo'n vriend hebben de ouderen geen vijand nodig..........'

'ANBO: ouderen houden huizen voor gezinnen bezet' 

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten