Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 27 januari 2016

Putin is corrupt, aldus het ministerie van Financiën in de VS...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo de waard is......

De demonisering van Putin wordt verder opgevoerd*: gisternacht (1.00 u.) berichtte BBC World Service, dat het VS ministerie van Financiën (Treasury) een verklaring naar buiten bracht, dat Putin corrupt is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hoe luidt de spreuk ook alweer? Oh ja: 'kijk eerst naar de balk in je eigen oog, voor je naar de splinter van een ander kijkt...' (ik geloof dat deze uitspraak zelfs aan jezus wordt toegeschreven).

In de VS kan je niet eens president worden als je niet heel grote bedrijven, financiële instellingen en miljonairs hebt, die je met enorme kapitalen helpen tijdens de verkiezingscampagne....... Hoe bedoelt u, dat heeft niets met corruptie te maken....???? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Eén van de laatste feiten, voorafgaand aan deze beschuldiging, was de hysterie die uitbrak na het dopingschandaal in de Russische atletiek, ook toen werd naar Putin gewezen. Nadat bleek dat er wereldwijd op dit gebied veel meer aan de hand was, stierf deze poging een stille dood. Om nog maar te zwijgen over de Britse rechter, die de moord op Litvinenko, gebaseerd op hoofdzakelijk vermoedens en aannames, in de schoenen van Putin schoof.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten