Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 januari 2016

Commissie Stiekem lekkage, wat een gezeur, terwijl de democratie geweld wordt aangedaan......

Wat een ongelofelijke vertoning, het debat over de lekkage uit de commissie stiekem, een commissie die een aanfluiting is voor de democratie....... Dat de dader niet bekend is, steekt een aantal Tweede Kamerleden en elk zichzelf respecterende volksverlakker, moest daar dapper het zijne of hare van zeggen, zoals CDA leeghoofdigheid Keijzer, die zei dat ze met stomheid geslagen was..... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een zelfkennis!! Bovendien verbaasd het me niets, als je als enorme CDA domkop dag na dag een toneelstuk opvoert in Den Haag en het liefst zo vaak mogelijk de media zoekt met zaken waar Keijzer zich uiterst gemaakt boos over maakt....

De fascistische angst- en haatzaaier Fritsma, het levende paasei van de PVV, sprak op z'n achterlijk zeverige manier over lafheid en dat de dader alsnog de biezen moest pakken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als deze grofgraaier nog enig fatsoen in z'n donder had gehad, had hij de politiek allang verlaten!!

Waar gaat 't over???!!! Informatie die elke burger gerechtigd was te weten, namelijk dat de Nederlandse geheime dienst (godverdomme) gegevens van Nederlanders doorspeelt aan de fascisten van de NSA in de VS!! Dit hele geval geeft duidelijk aan, waarom we van die vermaledijde commissie stiekem af moeten!! In een democratie moet je van je overheid op aan kunnen, je moet er zeker van kunnen zijn, dat jouw privacy ten allen tijde wordt gewaarborgd, tenzij men je werkelijk van ernstige misdaden verdenkt!!!

Ongelofelijk, dat er werkelijk niet één 'politicus' was, die zich uitsprak tegen deze belachelijke 'commissie stiekem', wat een stelletje zakkenwassers, die godbetert op onze kosten een godsvermogen verdienen! Met dit onzinnige debat hebben de volksverlakkers een gigantisch kapitaal verspilt, want vergeet niet, dat dit niet de eerste keer was, dat over deze kwestie werd gesproken, om nog maar te zwijgen van de commissie Faber, die alleen al een kapitaal heeft verkwist, het resultaat was dan ook nul komma nada!!

Ondertussen komt het 'leuke rode hoedje' van de PvdA, Plasterk, weer mooi weg met het gegeven, dat hij de AIVD toestemming gaf, de misdaad te begaan om gegevens van duizenden Nederlanders door te spelen aan een land waar mensenrechten meer en meer in het gedrang komen...... Bovendien een land waar het rechtvaardige justitieel systeem, allang bij het grofvuil is gezet en een land dat al een groot aantal conflicten op haar naam heeft staan, waardoor het tot de nek in het bloed staat, te weten de VS........ Dan heeft Plasterk daar ook nog eens glashard over gelogen tegen de Tweede Kamer en daarmee tegen ons allen...... Hoeveel meer is er nog nodig, voor deze disfunctionerende kwast, met een ferme schop onder de stinkende bips de straat op wordt geschopt????

Zie ook: 'Ondemocratisch instituut Commissie Stiekem wordt nog ontoegankelijker......'

       en: 'Zijlstra laat klokkenluider vervolgen, ziedaar 'de geweldige zorg' van uw regering, voor mensen die misdadig gedrag aan de kaak willen stellen.......'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten