Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 januari 2016

Marianne Zwagerman is fan van Bruce Springsteen...... ha! ha! ha! ha! ha!

Neoliberale helleveeg Zwagerman gaf gisteren in het muffe Mediaforum (Radio1) af op de aandacht, die er een dag eerder was voor de dood van David Bowie. Oké het was wel erg veel Bowie, al moet niet vergeten worden, dat Bowie de afgelopen 46 jaar flinke invloed heeft gehad op de muziekwereld. Dat hij snel nieuwe stijlen oppikte en die omvormde naar z'n eigen geluid, doet daar helemaal niets aan af.

Zwagerman ging weer op haar gebruikelijke welhaast hysterische manier in op de dood van Bowie. Bijna schreeuwend moest ze nog even kwijt, dat Bowie blij mag zijn, dat hij nog 69 jaar is geworden, daar hij tijdens zijn leven zo ongeveer alle coke van Colombia op zou hebben gesnoven..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Uiteraard is Zwagerman wel dagelijks gebruiker van de harddrug alcohol, wat alleen in Nederland al 12 mensen per dag het leven kost.......

Op een gegeven moment vertelde deze drupkut dat ze een fan is van Bruce Springsteen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zeker is dat Zwagerman nooit een studie van zijn teksten en zijn leven heeft gemaakt, anders had deze neoliberale feeks liever haar tong afgebeten!!

Maar beste lezer, het mooiste moest nog komen, de exhibitionist Zwagerman, die geloof ik al 2.000 foto's van zichzelf in bikini op Facebook heeft gezet (zo zegt ze menigmaal trots), vertelde dat ze een fan is van Gordon........!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Hè hè, mensen is dat lachen dan en dan schrijft ze ook nog een 'boek!!!'

Aanvankelijk wilde ik geen luisteradvies voor Springsteen geven, de man heeft twee trucs, die hij al veel te lang heeft gebruikt! De eerste drie albums van hem, zijn nog wel te pruimen, de rest is behalve de teksten, één lange herhaling van zetten. Na aandringen van derden, toch een link naar zijn derde (en wat mij betreft beste) album 'Born To Run'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten