Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 28 januari 2016

Klijnsma hartstikke blij dat pensioenfondsen nu al verlaging van pensioen aankondigen....... AUW!!!

PvdA rollatorslet Klijnsma was vanmiddag te horen in het BNR nieuws van 13.00 u. Jetta 'hartstikke' Klijnsma zei blij te zijn, dat pensioenfondsen (twee grote fondsen,waaronder ABP) vandaag al aankondigden, dat ze volgend jaar minder pensioen gaan uitkeren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, echt iets om 'hartstikke' blij van te worden!!!

In plaats van de ECB te manen, onmiddellijk de rente te verhogen naar een fatsoenlijk percentage*, is PvdA hufter Klijnsma dus blij, dat de leden van deze pensioenfondsen, die hun leven lang hebben betaald, straks worden gekort........ Waar nog bijkomt, dat Rutte 2, waar Klijnsma lid van is, de pensioenbijdragen verder verlaagd hebben, zodat er nog minder geld binnenkomt...... Een prestatie van formaat!!!

Tekenend voor het totale onvermogen van Klijnsma, is o.a. dat ze niet weet, dat een paar pensioenfondsen, waaronder BPL nu al minder uitkeren..........

* De ECB, dat o.a. met ons belastinggeld wordt betaald, houdt de rente laag, daar dit goed is voor de aandelenmarkt, dus voor de welgestelden........ Lullig genoeg helpt dit niet echt, vandaar dat pensioenfondsen, die van Rutte 2 nog meer mochten vergokken op de beurs en die praktisch geen rente meer krijgen op uitstaande geldbedragen, nu steeds verder in de knijp komen.......

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'BPL'.

2 opmerkingen:

 1. A:
  De pensioenreserve is 1700 miljard. Deze reserve aanspreken betekent dat de pensioenfondsen pas over ruim 140 jaar door deze reserve heen zouden zijn.
  Reserves zijn reserves bedoeld voor moeilijke tijden.
  Reserves zijn reserves opgebouwd door diezelfde ouderen van vandaag.
  Reserves zijn reserves bedoeld voor uitkering.

  B:
  Mensen leven langer. maar over 15 jaar is de geboorte golf van na de tweede wereldoorlog voorbij. Dan zal het aantal ouderen sterk afnemen.

  C:
  De jongere generatie betaalt geen pensioenpremie? Mis deze premie is in de 90er jaren omgezet in een RaTaTaTa ......belastingverhoging.

  ELAND

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte Anoniem,

  dank voor uw reactie en verdere uitleg!

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen