Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 20 januari 2016

MKB Brandstof liegt glashard over btw teruggave!!!

In één van de reclamespots voor MKB Brandstof, met de uitermate irritante verzonnen klootzak Tom de Ridder, wordt gesteld, dat je in sommige gevallen, alleen de btw op brandstof terug kan vragen aan de Belastingdienst, als je een belachelijk dure brandstof pas van MKB Brandstof in het bezit hebt.

Dit is een grove leugen, zojuist had ik contact met de Belastingdienst en de deskundige, die ik uiteindelijk aan de telefoon kreeg, stelde onomwonden vast, dat dit niet klopt (lees: het is een smerige leugen)........... Sterker nog: de Belastingdienst heeft MKB Brandstof hierop al eerder aangesproken en verzocht deze leugen niet te herhalen (de deskundige gebruikte 'iets andere' woorden), helaas zoals radioluisteraars weten, zonder het resultaat, dat deze spot werd teruggetrokken..........

Laat u als ondernemer geen oor aannaaien door het geteisem van MKB Brandstof, de btw terugvragen op brandstof is een fluitje van een cent. Mocht u ondernemer zijn met minder dan 50 werknemers, bespaart u zich dan meteen het lidmaatschap van MKB Nederland, deze organisatie doet geen bliksem voor u. Waarom deze toevoeging? Simpel: MKB Nederland staat de oplichters van MKB Brandstof toe, haar naam en logo te misbruiken, dit nog naast de eerder genoemde waardeloze service, mocht u minder dan 50 werknemers hebben!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

2 opmerkingen:

  1. Dat is niet best. Zelf rij ik op dieselolie en tank ik altijd bij dezelfde. Gelukkig nog geen problemen mee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Richelle,

    dank voor jouw reactie en aanvulling op het bericht.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen