Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 16 januari 2016

Verbon (Tilburg 'University'): 'fascisme staat voor gaskamers en Hitler.........' AUW!!!

Harrie Verbon is godbetert hoogleraar aan de universiteit van Tilburg (de voormalige KUT), in die hoedanigheid deed hij vorige week opmerkelijke uitspraken over vluchtelingen, ze zouden eenvoudigweg veel te kostbaar zijn voor het puissant rijke Nederland.......* Verbon vindt waarschijnlijk dat vluchtelingen in 'steenrijke landen' als Libanon, Jordanië en Turkije thuishoren. Met deze meer dan belachelijke uitlatingen, schaarde Verbon zich in het leger van angst- en haatzaaiers voor/tegen vluchtelingen, die nog altijd een heel kleine minderheid in Nederland zijn. Dit soort gedrag, het angst- en haatzaaien voor/tegen minderheden is de manier waarop de nazi's van Hitler angst en haatzaaiden voor/tegen de joden, Roma, Sinti en homo's in de 20er en 30er jaren van de vorige eeuw.

Daarover gesproken, toevallig kwam ik gisteren een artikel tegen over Verbon, die op zijn eigen blog, die een eindscriptie van een student de grond in schreef (en diens promotor). De student zou wetenschappelijk hebben bewezen, dat de PVV van Wilders een fascistische beweging is. Dat de PVV een fascistische beweging is, staat wat mij betreft als een paal boven water en de regelmatige lezer, zal intussen wel een stuk of 20 argumenten daarvoor zijn tegengekomen op dit blog, waarvan een heel prominente inderdaad is, dat de PVV en haar valswitte haatprofeet Wilders haatzaaien voor en angstzaaien tegen minderheden..........

Verbon moest dat bericht van zijn blog halen, op order van het bestuur van de Tilburgse universiteit. Verbon deed dat wel, maar stelde daarbij, dat hij dit onder protest deed. Nu komt het 'mooiste': Verbon stelde als verweer dat je bij fascisme denkt aan de gaskamers en Hitler......... Ik zal niet lachen, beste lezer, maar jezus wat een achterlijke uitspraak, hoe durft deze flapdrol die zichzelf durft aan te prijzen als 'Full (blown) Professor', zo'n belachelijke opmerking te maken???!!! Als hoogleraar had hij moeten weten, dat Franco en Mussolini beiden geen gaskamers hadden, datzelfde geld voor de lange rij fascistische dictators, die Midden- en Zuid-Amerika terroriseerden!!!

             


Hitler en Mussolini tijdens een 'gezellig uitje.......'

Studenten van de Tilburg University (zoals je de universiteit daar tegenwoordig moet noemen), eis dat Verbon een ferme trap onder de fascistische bips krijgt, recht de straat op, uiteraard zonder ontslagvergoeding en op staande voet, vanwege zwaar disfunctioneren, dus geen uitkering voor deze lamlul!!

* Zie: 'Verbon, hoogleraar in Tilburg, zaait angst voor vluchtelingen.........'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten