Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 7 januari 2016

Ploumen vertelde al hikkend dat mensenrechten in het buitenland altijd ter sprake komen......... AUW!!!

PvdA helleveeg Ploumen, die vindt dat bedrijven het best geschikt zijn om ontwikkelingswerk uit te voeren, was gistermorgen te gast bij BNR (na 9.30 u.). Als ik haar stem hoor wordt ik op z'n zachtst gezegd 'een beetje misselijk', dus kotszak  bij de hand en doorbijten maar..... Ploumen gaat over een dag of drie naar Cuba en daar wist de parmantige hufter al het e.e.a. over te vertellen. 'Het land opent zich naar de markt en de wereld...', aldus hare leeghoofdigheid. Cuba kan zich nu pas echt openen naar de wereld, nadat de misdadige boycot die de VS het land oplegde, sinds een paar jaar langzaam wordt afgebroken..........
Ach ja eens een leeghoofd.......

PvdA volksverlakker Vos, die net doet alsof de PvdA een partij is, die begaan is met mensenrechten en had nogal wat commentaar op Nederlandse handelsmissies, die landen als Saoedi-Arabië aandoen, waar men ronduit schijt heeft aan mensenrechten. Met veel uh's en hikken kwam Ploumen met het cliché, dat tijdens handelsmissies in dictatoriaal geregeerde landen er altijd over mensenrechten wordt gesproken. Volgens Ploumen overziet Vos het geheel niet..... ha! ha! ha! ha! ha! Ploumen had het gore lef met een paar antwoorden te komen, die door veel politici uit dat soort landen worden gebruikt, als was dit het bewijs voor haar bewering....... U weet wel antwoorden als: 'we werken aan democratisering, maar dat moet in kleine stapjes', of: 'we hebben nu eenmaal een heel ander bestuurlijke cultuur, dan u in het westen', of 'onze religie gebied ons....' Overigens stelde Ploumen, dat de onmenselijke dictatuur in Saoedi-Arabië onder de verantwoordelijkheid valt van de over een enorme paardendrol getilde PvdA hufter Koenders..... Uiteraard stelde ze ook hierover, dat Saoedi-Arabië bij elke handelsmissie op de mensenrechten wordt gewezen...... Dat kunnen we immers toch niet controleren....... Ploumen denkt dus werkelijk dat er nog 1.000 mensen in Nederland zijn, die politici blind vertrouwen! ha! ha! ha! ha!

Uiteraard wordt er bij het wijzen op mensenrechten ook aandacht gevraagd voor arbeidsomstandigheden, kinderarbeid en duurzaamheid, zo viel duidelijk uit de woorden van Ploumen te destilleren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een enorme leugenaar! De grofgraaiers in de VN hebben een tijd terug besloten, dat mensen die per dag 1 dollar of minder te besteden hebben, arm zijn....... Een Nederlandse ondernemer die zijn/haar bedrijf verplaatst naar een ontwikkelingsland (met subsidie uit ontwikkelingshulp..), kan het personeel rustig afschepen met 10 dollar per dag (pure uitbuiting), immers als je arm bent met 1 dollar, hoef ik u niet te vertellen wat je bent met het tienvoudige......... In tegenstelling tot wat die ondernemer en Ploumen vinden, nog steeds straatarm!!!

Dan de duurzaamheid: wie controleert de Nederlandse ondernemers, die met subsidie naar een ontwikkelingsland gaan, waar men geen of amper regels heeft m.b.t. uitstoot en 'verwerking' van andere afvalstoffen..... Of in welke omstandigheden werknemers hun werk moeten doen......... Gezien de geschiedenis met Shell en Unilever, doet dit het ergste vermoeden......

Ploumen werd nog even gevraagd naar het vrijhandelsverdrag met de VS, TTIP. Uiterst handig lulde Ze daar overheen en Hemmen, de presentator liet het daarbij...... Logisch dat ze er niet over wil praten, immers Ploumen stelt keer op keer dat ze de belangen van het Nederlandse volk met hand en tand verdedigt, terwijl ze bezig is, een groot deel van de politieke macht over te dragen aan de grote bedrijven........ (klik op het label 'TTIP' voor meerdere berichten over dit monsterlijke verbond).

Hoe 't met die kotszak afliep? Dat wilt u niet weten!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten