Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 16 januari 2016

Jan Jaap de Ruiter (Tilburg 'University'): Assad is een groter gevaar dan IS........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat het is met die 'Tilburg University' weet ik niet, maar jezus wat een idioten komen daar vandaan en dan bedoel ik niet de studenten maar de 'hoogleraren'. Eerder vandaag plaatste ik al een artikel over 'hoogleraar' Verbon aan diezelfde universiteit, die niet begrijpt wat fascisme is..... Jan Jaap de Ruiter is 'arabist' aan diezelfde universiteit en deze mislukte putjesschepper kwam met de stelling dat Assad een groter gevaar is dan IS........

Volgens deze mafketel is Assad de oorzaak van de oorlog in- en de vluchtelingenstroom uit zijn land...... De Ruiter is een goede lobbyist van de NAVO en de VS in het bijzonder, gewoon alle schuld afschuiven op Assad en vooral niet kijken naar de oorzaak van de opstand in Syrië.(daarover zo meer)...... Hetzelfde is nu weer aan de hand met de stad Madaya*, niet Assads troepen houden de bewoners van die stad tegen, bij de vlucht uit hun stad, maar de terreurgroepen die het voor het zeggen hebben in die stad!! Dezelfde terreurgroep die daar al aardig wat openbare executies op hun naam hebben staan, naast de algehele terreur, die op de bewoners van deze stad werd en wordt uitgeoefend door deze psychopathische moordende schoften. Ongelofelijk trouwens, dat terwijl er zoveel bewijzen van het tegendeel liggen, het NOS Radio1 nieuws continu de leugen in het nieuws houdt, dat Assad de bevolking van Madaya uithongert...........

Al in 2006 werden de fundamenten gelegd voor de omverwerping van Assad, onder leiding van de VS, met Saoedi-Arabië en Turkije achter in de kar......**
Bovendien weet deze hoogleraar uiteraard niet, dat Assad nog in 2014 bij eerlijke verkiezingen ruimschoots heeft gewonnen, let wel: volgens internationale waarnemers. Vergeet niet dat Syrië een aantal geloofsrichtingen op haar grondgebied heeft en dat dit onder het bewind van Assad nooit tot problemen heeft geleid. Opvallend ook: de steden die de troepen van Assad bevrijden, wachten de troepen met applaus op, waar de soennieten hand in hand staan met bijvoorbeeld hun sjiitische stadsgenoten, blij dat ze van de barbaarse reli-terreur af zijn!!
Je kan 'natuurlijk' niet van een hoogleraar verwachten, dat deze verstand van zaken heeft... Of zie ik dat verkeerd???

De Ruiter deed zijn belachelijke uitspraken afgelopen woensdag in Standpunt NL. Han ten Broeke, de VVD knuppellul was het uiteraard geheel eens met de Ruiter, hij deed er nog een schep  bovenop: zo zou Assad moedwillig zijn bevolking uitmoorden, ik hoorde de hufter nog net niet het gifgas noemen, dat Assad gebruikt zou hebben, maar wat later één op één was toe te schrijven aan de (door het westen, Turkije en Saoedi-Arabië gesteunde) terreurgroepen in Syrië........ Beste lezer ik moet wel toegeven, dat ik naast braakneigingen, altijd kramp in m'n kaken overhoud, als ik ten Broeke z'n smerige leugens hoor oplepelen, dat komt omdat deze droplul zich een manier van spreken heeft aangeleerd, als was hij een intellectueel staatsman van formaat........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een gek!!!

Overigens 'tweete' de Ruiter al eens in het Engels, dat de Koerden van Assad en IS houden....... (Nogmaals) Let wel, deze vol-idioot (mooi germanisme) is hoogleraar!!! Het is hem klaarblijkelijk nog niet opgevallen, dat de Koerden inderdaad niets te vrezen hebben van Assad, maar des te meer van IS, zij waren tot de Russische bemoeienis met de oorlog in Syrië NB de enige strijdgroep die IS met succes wist te bestrijden, zoals dat ook in Irak het geval was...... De bemoeienis van Rusland, het land dat in 4 weken tijd meer wist te bereiken in Syrië tegen IS en andere terreurgroepen, dan de VS in één jaar tijd!!

Is het niet om te janken mensen, dat deze lul les mag geven, godallemachtig!!!

*  Zie: 'Madaya, of de leugens en 'halve waarheden' die u worden verteld door media en politiek!!'

** Zie: 'Assad, de 2006 plannen voor de omverwerping van zijn bewind.........'

Zie ook: 'Koenders: 'Assad moet terecht staan in Den Haag.........' OEI!!!'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

4 opmerkingen:

  1. Jan Jaap de Ruiter17 januari 2016 om 22:20

    Beste vriend. Zonder azijn geen smaak.

    En ik ben geen hoogleraar. Dus ook voor jou geldt dat je wel je huiswerk moet doen voor je azijn gaat pissen...

    Of dat voor jou uitmaakt? Vast niet. Hoe dan ik vind ik je commentaar de moeite waard. Verandering van spijs doet immers eten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 'Geachte' heer de Ruiter,

    Ach ja, u bent 'universitair docent' aan de Tilburg 'University'. Inderdaad, dit doet niets af aan mijn bericht, zoals uzelf al had begrepen, vandaar ook dat u inhoudelijk niet ingaat op mijn bericht.

    Met vriendelijke groet (en het advies aan uw universiteit, u per direct, met een ferme schop onder de bips de straat op te schoppen),

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Artikel is scherp en toont weer eens aan de incompetentie van deze figuren als de Ruiter die de mondstuk zijn van de NAVO en de jihadisten..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geachte Unknown,

    dank voor uw reactie!

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen