Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 januari 2016

Transavia laat cabinepersoneel voor Egypte in Athene overnachten.........

Er is nogal wat commotie ontstaan, na het besluit van Transavia, haar cabinepersoneel niet langer op de eindbestemming Egypte te laten overnachten, maar in Athene, Griekenland. Niet alleen de langere reistijd (de 'verse' bemensing stapt in Athene in) steekt de toeristen en de ANVR, de koepel van reisrippers, maar vooral het feit dat Transavia, het land Egypte niet veilig genoeg vindt, om haar personeel daar ook maar één minuut langer aan de grond te houden, dan strikt noodzakelijk is.

Het gaat zover dat toeristen klagen, dat Transavia hen vervoert naar en gevaarlijk gebied....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof Transavia hen die reis heeft opgedrongen..... Als je geen weet hebt van de ellende in Egypte, maar wel een reis boekt naar zo'n land, ben je eigenlijk minderbegaafd...... Wie zo'n reis boekt, kijk toch minstens even hoe de sociale situatie in dat land is* en hoe het land er in het nieuws voorstaat, of is dat teveel gevraagd?? Al jaren is het bij tijd en wijle onrustig in Egypte, dat is niet pas sinds de laatste aanslagen...... Je zou wat dit betreft hooguit het ministerie van Buitenlandse Zaken kunnen verwijten, dat het geen negatief reisadvies heeft afgegeven voor Egypte. Maar u weet het: daar zit de mislukte PvdA sierkwast Koenders aan het stuur en óók voor deze valsrode hufter geldt nu eenmaal, dat de belangen van het bedrijfsleven ver voor gaan op de veiligheid en gezondheid van het volk dat hij zou moeten dienen!!!

Moet u nagaan, op Radio1 (na 15.30 u.) vertelde een snuiter, dat de politie in de Egyptische toeristenplaatsen, de vakantiegangers aanraadt zich 's avonds niet buiten het hotel te begeven en zich niet met grote groepen in het openbaar te vertonen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, 'geheel logisch' dat het ministerie geen negatief reisadvies afgeeft........ Logisch dat Transavia haar personeel niet in de waagschaal stelt, zeker niet gezien het hiervoor genoemde en gezien alle aanslagen in dit land de afgelopen jaren. Beter was geweest, als Transavia, na het neerhalen van het Russische passagierstoestel middels een bom, de vluchten op Egypte helemaal had geschrapt......

De ANVR is trouwens boos, om dezelfde redenen als de meeste toeristen, logisch bovendien is dat geen reclame voor de door hun leden ingekochte vakanties in Egypte... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Aan de toeristen die in Egypte zijn en hen die nog moeten gaan: een fijne vakantie en denk de volgende keer even na, voor u een reis boekt!!!

* Je zou als toerist geen landen moeten bezoeken, waar grote armoede is, waar onrecht aan de orde van de dag is en waar een dictatuur de dienst uitmaakt......

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft (dit geldt niet voor het label 'Athene').

Geen opmerkingen:

Een reactie posten