Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 30 januari 2016

Schippers waarschuwt voor zika-virus, terwijl Rutte 2 weigert een negatief reisadvies af te geven.......


Hare VVD kwaadaardigheid Schippers had gisteren het gore lef zwangere vrouwen voor te houden, niet naar landen af te reizen, waar het zika-virus huishoudt. In het BNR nieuws van 13.00 u. zei ze, dat wanneer het niet absoluut noodzakelijk is, zwangeren niet moet afreizen naar die landen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je meent 't??!!!

De enorm disfunctionerende regering waar Schippers deel van uitmaakt, is te bedonderd om een negatief reisadvies af te geven, als alternatief schopt Schippers, zogenaamd bezorgd, een aantal open deuren in........ Geheel ten overvloede bewijst het neoliberale kabinet Rutte 2 nog eens, dat economische belangen ver voor gaan op de gezondheid van een heel groot deel van de bevolking...... Welke economische belangen, vraagt u? De belangrijkste belangen: die van de reisbureaus en de luchtvaartmaatschappijen, beiden 'takken van sport' waarvoor VVD politici de grootlobbyisten zijn.........

Vergeet daarnaast niet, dat het zika-virus een enorm beslag kan leggen op de zorgkosten, mocht hier een uitbraak plaatsvinden.... Met andere woorden: terwijl Schippers het constant heeft over de uit de pan rijzen de zorgkosten, doet ze in feite niets (om te beginnen een negatief reisadvies) om te voorkomen dat Nederlandse toeristen dit virus straks meenemen naar ons land.........

Zie ook: 'Brazilië en het tumult dat is uitgebroken over de 'zika mug...''

Het volgende vond ik vanmorgen op het blog van Stan van Houcke:

Zika Spread

MAP: How Zika spread



The Zika virus seems to have come out of nowhere, but health officials now worry the disease could infect as many as 4 million people worldwide in 2016 alone. The World Health Organization says the disease is “spreading explosively.” But where did Zika come from? And how did it spread so fast? Click below to begin.


zika_btn4
Beste lezer, ik kreeg het geheel niet werkend, klik op deze link en u kan zien hoe  het zika-virus zich verspreidde.

Zie ook: 'Schippers blundert door, dit keer met papierrompslomp ziekenhuizen..........'

       en: 'Schippers onderhandelde een lagere prijs uit voor nivolumab'

Klik voor meer berichten, die met het voorgaande te maken hebben, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten