Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 januari 2016

Martin van Rijn over Vérian: 'de thuiszorg moet doorgaan.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA oplichter en zwaar disfunctionerend PvdA hufter Martin 'die vrouw' van Rijn, staatssecretaris voor o.a. Volksgezondheid, gaf vanmiddag op Radio1 zijn commentaar op het faillissement van thuiszorgorganisatie Vérian.... Door dit faillissement verliezen 537 broodnodige thuishulpen hun baan........ Volgens van Rijn kan het nu eenmaal niet anders, dan dat er grote thuiszorgorganisaties over de kop gaan. Dat komt volgens van Rijn door zaken als de grote 'overhead' bij die organisaties, waarmee hij de kosten voor organisatiestructuur van de eigen organisatie bedoelt.

Grote organisaties moeten het afleggen tegen kleine efficiënte lokale organisaties, die dichter bij de klant staan, zo zijn de woorden van van Rijn samen te vatten. Wel stelde de klotenklapper het 'een vreselijk naar bericht te vinden...' Oók stelde hij, dat de zorg moet doorgaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Eerst zorgen dat een groot aantal ouderen geen zorg meer krijgt, daar ze 'teveel' aan inkomen zouden hebben, terwijl die mensen de kosten voor de thuiszorg onmogelijk van hun inkomen kunnen betalen en dan zeggen dat de thuiszorg moet doorgaan...... Jezus wat een ploert!!!

'Het werk blijft', was nog zo'n 'geweldige' uitspraak van van Rijn....... Ja van Rijn, daar zijn de ouderen achter gekomen, die geen hulp meer krijgen, terwijl ze dat werk onmogelijk zelf kunnen doen en de thuishulp onmogelijk zelf kunnen betalen, vuile rotschoft!!

Dit alles nog naast het feit, dat de meeste thuiszorgorganisaties die het wel volhouden, hun medewerkers een salaris betalen, waar de meeste ondernemers zich voor zouden doodschamen...... 'Gelukkig' voor de ondernemers in de zorg, die deze mensen wel met een appel en een ei afschepen, zijn dit zogenaamde zzp'ers..... 'Ondernemers' die geen andere keus hadden dan toe te stemmen in zo'n schandalige overstap, daar ze anders helemaal niets krijgen (bijvoorbeeld doordat hun partner tien euro teveel verdient.........).......

Van Rijn wilde nog even kwijt, dat hij voortdurend in gesprek is met gemeenten (en hen zo te bewegen meer te betalen voor het zware werk van thuiszorgers), echter dat is een cliché uit de mond van deze volksverlakker, terwijl de problemen zich bijna per week verder opstapelen.......... Laten we niet vergeten, dat de enorme bezuinigingsdrift ('hervormingen..' ha! ha!) van het disfunctionerend kabinet Rutte 2, heeft gezorgd voor alle ellende in de (thuis-) zorg, m.a.w. van Rijn is hoofdverantwoordelijk voor alle ellende...!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten