Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 januari 2016

Verzekeraars tegen vuurwerkverbod...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat was te verwachten!!!

De Nederlandse verzekeraars, lieten gisteren namens hun spreekbuis, Rudi Buis (...) van het Verbond Van Verzekeraars, weten dat men na oud & nieuw tevreden was over het aantal meldingen van schade. In tegenstelling tot de schatting van 2014 (blijkbaar is dit nog steeds een schatting...) van 213 miljoen euro, is de schatting dit jaar 211 miljoen. Waar wel bij aangetekend moet worden, dat hier nog niet de medische schade en de schade aan bedrijven en scholen in mee zijn berekend..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wel een beetje voorbarig van Buis, om nu al de media te zoeken!!

Hoewel er minder schade was, waren er wel meer (kleine) branden te melden, die veelal door vuurwerk werden veroorzaakt........ Voor de Radio1 microfoon stelde Buis nog even tegen een vuurwerkverbod te zijn......... ha! ha! ha! ha! Ja, logisch anders blijft er minder te verzekeren over, bovendien zou dat de burgers maar weerhouden, hun zaken tegen brand te verzekeren....

Allemachtig wat een lullekop die Buis!!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Dat geldt niet voor het label 'Buis'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten