Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 januari 2016

Schippers blundert door, dit keer met papierrompslomp ziekenhuizen..........

Schippers kreeg gisteren van de Nederlandse ziekenhuizen een dikke onvoldoende wat betreft de ongelofelijke papierenrompslomp.  In mei vorig jaar, werd daar nog eens een hele papierwinkel aan toegevoegd i.h.k.v. de transparantie........ Per jaar geven de ziekenhuizen zo'n 80 miljoen uit aan het invullen van allerlei papieren. Ziekenhuizen zien wel degelijk het nut van het bijhouden van allerlei staten en lijsten, echter de boel is volkomen doorgeslagen en gaat ten koste van de patiëntenzorg, aldus het ziekenhuispersoneel.......

Met veel gekoekwous, stelde hare disfunctionerende VVD kwaadaardigheid Schippers gistermorgen, dat ze twee maanden geleden al beloofd heeft, de regie op zich te nemen, dit terwijl de ziekenhuizen melden, dat daar tot op de dag niets van is gebleken. Waarschijnlijk bedacht ze zich even later, dat die periode van twee maanden wel wat lang is, als je nog niets hebt gedaan, vandaar dat ze toen zei, dat ze 6 weken geleden de regie op zich nam en al stappen had genomen....... ha! ha! ha! ha! ha! Waarschijnlijk bestaan die 'stappen' uit het in een la donderen van de klachten die ziekenhuizen over die papierwinkel bij haar ministerie aanleverden!!

Om te laten zien, dat ze 'echt goed bezig is', begon de stoephoer het heilzame werk van het registreren in ziekenhuizen aan te prijzen, alsof de ziekenhuizen daar tegen zouden zijn........... Waar ze aan toevoegde, dat ze wil dat artsen doen wat zinnig is en niet doen wat onzinnig is.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je meent het?? Wat een wijsheid!! Schop nog een open deur in truttekop!

Moet u nagaan: zo ongeveer de hele reguliere pers in Nederland, vindt Schippers een geweldige minister...... ha! ha! ha! ha! ha! Klik voor de gein op het label 'Schippers' onder dit bericht.

Zie ook: 'Schippers waarschuwt voor zika-virus, terwijl Rutte 2 weigert een negatief reisadvies af te geven.......'

       en: 'Schippers onderhandelde een lagere prijs uit voor nivolumab'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten