Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 januari 2016

Boelhouwer was punker en actievoerder...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Prof. dr. Boelhouwer was afgelopen vrijdagmiddag te gast bij BNR, om daar zijn favoriete muziek 'te laten horen' en e.e.a. toe te lichten. Dat begon meteen goed: met de aankondiging werd er een stukje 'London Calling' van The Clash afgespeeld. Boelhouwer verklaarde dan ook, dat hij na een symfonische rock periode, zich verklede als Punker en zelfs in een punkband had gespeeld : 'Zero Zero.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Boelhouwer vertelde dat hij politiek geëngageerd was en in actiegroepen meedeed........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dezelfde Boelhouwer, die al een paar jaar geleden vond, dat er geen huizenbubbel was en dat die zou leeglopen nadat de hypotheekrenteaftrek is afgeschaft (over 'tig' jaar). Alsof er, om die huizenbubbel te creëren niet een ongelofelijk aantal goede, goedkope sociale huurwoningen zijn gesloopt en zo willens en wetens woningnood werd gecreëerd, waarmee de huurders dubbel werden en worden gepakt. Dit alles natuurlijk inclusief een toeziend oog, plus de steun en advies van professor dr. Boelhouwer.......

Hufter Boelhouwer is dus net zo'n grote verrader van z'n eigen idealen, als veel andere punkers, hippie's en alternativo's, leuk als je daar 'n meid of jongen mee in bed krijgt, maar voor de rest was het een laag vernis voor de werkelijke egoïstische, asociale (+ als het even kan: op macht beluste) neoliberalen die ze in werkelijkheid waren en heden ten dage zijn..... Bah!

Moet u nagaan: deze flapdrol heeft zich tijdens zijn 'activistische periode' ook bezig gehouden met het fenomeen kraken, als voorstander wel te verstaan........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u terugvindt onder dit bericht.

Speelt u vanavond maar eens het geweldige album 'London Calling' van The Clash af en let vooral op de teksten!!



Mijn excuus voor de beroerde weergave van de albumhoes. Na plaatsing blijkt de hoes toch goed te worden weergegeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten