Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 augustus 2020

Helga Salemon 'met zéééér wijze woorden' over Loekasjenko en de verkiezingen in Wit-Rusland, met de nadruk op Rusland

Vanmorgen in MAX Weekend, de hysterisch kakelende Helga Salemon, zij was daar om te spreken, uh preken over de verkiezingen in Wit-Rusland (die afgelopen dinsdag van start gingen) en 'de laatste dictator van Europa' Aleksandr Loekasjenko.

Salemon was nog geen halve minuut aan het woord of de naam Rusland werd al 3 keer genoemd en niet als in de combinatie 'Wit-Rusland.....' Al vals kakelend liet Salemon weten dat ook Putin een dictator is..... (dit natuurlijk na de woorden: 'de laatste dictator van Europa' in de aankondiging, immers Rusland ligt deels ook in Europa, zoals zovelen vergeten en zo zou Europa dus 2 dictators hebben, waar Salemon maar niet sprak over de fascistische psychopaat Orbán in Hongarije, wat mij betreft zonder meer een dictator)


Blik Op NOSjournaal: Helga Salemon hitst hysterie tegen Rusland ...
ha! ha! ha! ha! En wat een 'deskundige!!'

Dictators als Putin en Loekasjenko doen alle protesten tegen hen af als werk van de CIA, aldus Salemon...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja niet vreemd als de CIA zelf toegeeft in diverse landen 'werkzaam' te zijn tegen regeringen die de VS niet welgevallig zijn, of het nu om Iran of Hongkong dan wel Venezuela gaat (en alle landen waartegen de VS alleen deze eeuw al illegaal oorlog heeft gevoerd, waar de CIA dan natuurlijk voorafgaand aan die oorlogen het volk dan wel terroristen probeerde op te jutten tegen zo'n vijandig regime.....) Zie alleen al wat Wikileaks 'daarover zegt' en dat met officiële documenten van de VS........

Bovendien doen de westerse landen onder de 'bezielende leiding' van de grootste terreurentiteit op aarde, de VS, precies hetzelfde: alles wat misgaat in het Midden-Oosten wordt in de schoenen van Iran geschoven, echter met één heel groot verschil: daarvoor zijn geen bewijzen te vinden!! Overigens geldt hetzelfde voor Rusland, alles wat misgaat in de westerse wereld, is de schuld van Rusland en ook hier weer: zonder enig bewijs, terwijl bijvoorbeeld de verkiezingen in de VS werden gemanipuleerd door de grote bedrijven, de plutocraten, plus de Democratische en Republikeinse Partij (die de meest gore trucs uithalen om elkaar te besmeuren).... Oh, vergeet ik nog een heel belangrijke manipulator voor het Israël gezinde VS: Netanyahu die het VS volk voor de vorige verkiezingen maande op Trump te stemmen en dat in het congres nog eens herhaalde....... De Republikeinse partij is al lang bezig om het kiesrecht van een groot aantal VS burgers onderuit te halen en zorgt er altijd voor dat bijvoorbeeld arme gekleurde VS burgers niet of zeer moeilijk hun stem kunnen uitbrengen........ Om over de rol van de media in de VS nog maar te zwijgen.......

Terug naar het leugenpraatje van Salemon, die uiteraard weer sprak over een Russische trollenfabriek, het is haar blijkbaar ontgaan dat men tegenwoordig spreekt over een trollenboerderij.... ha! ha! ha! ha! ha! 

             upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/...
                Loekasjenko in een vrolijke bui

Het meest grof was wel de vergelijking die Salemon maakte tussen Loekasjenko en de voormalige Oekraïense president Janoekovytsj...... Alsof deze oneerlijk de verkiezingen won, terwijl hij in een door internationale waarnemers als goed en eerlijk verlopen verkiezingen werd gekozen tot president, dat was dan ook de reden dat het Oekraïense volk en dat van Oost-Oekraïne in opstand kwamen toen deze door hen democratisch gekozen president werd afgezet door het neonazi geteisem van Porosjenko (in een coup die Hillary Clinton en de CIA organiseerden en regisseerden, dit met een bedrag van 4 miljard dollar, waarmee ook de huurmoordenaars werden betaald, die op het Maidanplein het vuur openden op demonstranten.....)

Leeghoofd en presentator Peter de Bie wilde ook nog even heel dapper een duit in de zak doen, dus stelde hij dat het Russische leger heeft gevochten in Oost-Oekraïne, iets dat Salemon uiteraard onmiddellijk beaamde..... ha! ha! ha! ha! ha! Als het Russische leger had gevochten in Oost-Oekraïne, had dit leger dat hele gebied gezuiverd van neonazi's en had meteen even heel Oekraïne kunnen zuiveren van dat tuig (dat neonazi's het parlement controleren en met bataljons vochten en vechten in Oost-Oekraïne zijn hele bergen bewijs!!)

Terwijl Rusland Loekasjenko meer dan zat is, stelde Salemon dat Putin deze dictator wil behouden, waar meerdere echte deskundigen zeggen dat men in Moskou van Loekasjenko af wil...... Zelfs de Russische media laten weten dat Loekasjenko weg moet daar hij 'zijn' volk al decennia tekort doet....

Salemon begon nog wat te pruttelen over muziekfestivals die Loekasjenko zou hebben georganiseerd, maar dat kon ik niet afluisteren, daar ik in een enorme lachstuip was beland, wat een koekwaus!!!

Zie ook:
'Helga Salemon: je kan het niet bewijzen, maar aanwijzingen maken duidelijk dat Rusland de boel manipuleert.......

'Rusland: Helga Salemon neemt Putin de maat: hij heeft Rusland gedestabiliseerd'

'Helga Salemon, Rusland 'deskundige' vertelt hoe de vork in de 'Putin steel' steekt.......'  

'Helga Salemon legt even uit welk land het gevaarlijkst is in onze wereld: Rusland'

Voor meer berichten met Salemon, Oekraïne en/of De Krim, klik op het betreffend label, direct onder dit bericht (De Krim werd niet geannexeerd door Rusland, maar dit schiereiland 'voegde zich' middels een referendum bij Rusland, waarbij de bevolking, inclusief de oorspronkelijke bevolking in grote meerderheid koos voor die aansluiting, een referendum dat alweer werd goedgekeurd door internationale waarnemers!!)

PS: eerder stelde Salemon dat Rusland het Nederlandse referendum tegen het associatieverdrag met Oekraïne zou hebben gemanipuleerd, geen nanometer bewijs, terwijl van het tegenovergestelde alweer meer dan voldoende bewijs is.... Neem alleen al de oproep van de Porosjenko junta aan het Nederlandse volk voor dit verdrag te stemmen en de 'jonge frisse' Oekraïners die hier de boel moesten klaarstomen voor 'een ja....' Dit nog buiten de bezwerende leugens van de NAVO en rechtse denktanks in ons land als het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS) en Clingendael, om toch vooral voor dit verdrag te stemmen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten