Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 augustus 2020

Trump: "Spanish Flu in 1917 propably ended Second World War"

De 'verreweg grootste historicus van onze tijd', althans zo ziet Donald Trump zichzelf waarschijnlijk, liet onlangs weten dat 'de Spaanse Griep van 1917 waarschijnlijk de Tweede Wereldoorlog heeft beëindigd......' 


Lachen over deze enorme blunder past niet daar deze vreselijke (echte) pandemie zoveel dodelijke slachtoffers eiste, anders zou je je alweer kapotlachen om deze enorme psychopathische dwaas!!

Voor degenen die niet helemaal begrijpen waar dit over gaat: de Spaanse griep woedde over de wereld in 1918 en 1919, eiste 20 tot 100 miljoen levens, een aantal waarbij vergeleken het Coronavirus een onschuldige griep is...... (en wellicht de hoogste tijd om dat virus zo te behandelen) Niet alleen begon deze pandemie in 1918, het jaar waarin ook de Eerste Wereldoorlog eindigde en zoals je afgelopen week wel zal hebben meegekregen eindigde de Tweede Wereldoorlog niet in 1917 of 1918, maar in 1945........ 

Na de hierboven weergegeven video, volgt er nog een over het Coronavirus en ook in die video (van FOX, de zender voor Trump) blundert Trump er lustig op los (en dan te bedenken dat het vrijwel zeker is dat hij de a.s. presidentsverkiezingen in november weer zal winnen, ondanks wat Trump 'fake polls' [nep-peilingen] noemt en waar hij nogal laag zou staan genoteerd.....) In die video wil hij verder niet aangeven of hij de uitslagen van de komende presidentsverkiezingen zal accepteren, mocht hij toch verliezen...... Hieronder kan je ook direct naar die video:
'Trump Humiliates Himself Repeatedly in Interview with Fox News | NowThis':


Tot slot een (wel) zeer humoristische samenvatting met 'clips' waarin 'de fenomenale kennis van geschiedkundige Donald Trump' tentoon wordt gesteld:
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten