Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 juni 2020

Janssen (farmaceut) werkt aan een toekomst 'waarin ziektes tot het verleden behoren.....' ha! ha! ha! ha! ha!

BNR Beter, een programma dat door de eens progressieve Harmke Pijpers (ex-VPRO) wordt gepresenteerd, wordt gesponsord door de firma Janssen, een onderdeel van de grote farmaceut Johnson & Johnson.

Het programma wordt geïntroduceerd middels de volgende woorden: 'BNR Beter wordt mede mogelijk gemaakt door Janssen, waar we werken aan een toekomst waarin ziektes tot het verleden behoren'



Waar haalt dit bedrijf het gore lef vandaan om te stellen dat het werkt aan een toekomst waarin ziekten tot het verleden behoren??? Zeker als je weet dat een enorm aantal medicijnen juist ziekten veroorzaken..... Bovendien verdienen farmaceuten zich scheel aan de verkoop van medicijnen; welk bedrijf heeft de opzet om zichzelf overbodig te maken, anders dan organisaties zonder winstoogmerk (en dan nog)....

Voorts is het niet mogelijk om een maatschappij te creëren waarin geen ziekten voor komen...... Neem alleen al de jaarlijks  terugkerende griep, die jaar op jaar om nieuwe vaccinaties vraagt, daar het virus muteert en eerdere inentingen te niet doen.... Overigens willen de grote farmaceuten hetzelfde voor elkaar boksen met een vaccin tegen COVID-19, dus elk jaar een nieuwe vaccinatie halen...... Het grote verschil met de griepprik: als je geen vaccinatie haalt voor het Coronavirus, mag je openbare gebouwen en openbaar vervoer niet meer betreden, daarvoor ontwikkelt men een 'paspoort....' (als je de griepprik niet haalt heeft dat volkomen terecht geen negatieve gevolgen voor je 'handel en wandel')

Verder zullen bijvoorbeeld kankers, geslachtsziekten en ontstekingen altijd weer de kop opsteken, of daar nu wel of geen medicatie voor kan worden gebruikt. 

Vreemd ook als je beseft dan Johnson & Johnson geen trek heeft om nog langer antibiotica te ontwikkelen, daar er 'te weinig aan kan worden verdiend.....' Een leugen van enorme proporties, immers voor de intensieve martelveehouderij en het martelen van 'kweekvissen' in tanks, wordt jaarlijks een enorme hoeveelheid antibiotica gebruikt.... Anders gezegd: firma's als Johnson & Johnson verdienen ook nog eens kapitalen aan de verkoop van antibiotica voor dieren die veel te dicht op elkaar moeten leven........ 

Moet je nagaan: we moeten vanwege de Coronacrisis 1,5 meter afstand bewaren tot andere personen, terwijl er voor het houden van dieren met enorme aantallen, die bovendien dicht op elkaar moeten staan, geen regels in acht moeten worden gehouden, vandaar ook de enorme hoeveelheden antibiotica die in de intensieve veehouderij en voor kweekvis worden gebruikt.... (daar het zo dicht op elkaar leven ziekten uitlokt die met antibiotica moeten worden bestreden.....) Voor deze marteling van dieren wordt niet zelden de nieuwste antibiotica ingezet, niet voor niets dat de antibioticaresistentie een steeds groter probleem wordt voor de mensheid...... (intensieve 'boeren' of gezinsleden van deze dierenbeulen worden bij opname in het ziekenhuis dan ook onmiddellijk geïsoleerd.....)

Nogmaals: waar haalt men bij Janssen (en daarmee Johnson en Johnson) het gore lef vandaan om zo'n reclame te laten maken en deze uit te laten zenden, wat een stelletje (grofgraaiende) oplichters!!!

Voor meer berichten met farmaceuten, antibioticaresistentie, Johnson & Johnson, de intensieve martelveehouderij, griepprik en/of het Coronavirus, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten