Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 juni 2020

Duitse Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien waarschuwt geheel hypocriet voor Corona samenzweringstheorieën

Afgelopen dinsdagmiddag op WDR5 het bericht dat de Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien heeft gewaarschuwd dat er samenzweringstheorieën over het Coronavirus rondgaan....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Men moet daar wel in coma hebben gelegen de laatste maanden, jezus op een houtvlot!! De Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien is een onderdeel van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst dat zich bezighoudt met de bestrijding van samenzweringstheorieën..... (en zich tegelijk juist schuldig maakt aan samenzweringstheorieën!!)

Het 'mooiste' moet nog komen beste bezoeker: volgens de Verfassungsschutz gaat er zo een theorie rond dat het Coronavirus wordt gebruikt om burgerrechten af te breken...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het virus is tot nu toe inderdaad gebruikt om allerlei burgerrechten in te perken, wie dat ontkent, of het durft aan te duiden als een samenzweringstheorie, is een sufferd van de eerste orde!! In feite is de waarschuwing van deze veiligheidsdienst aan te duiden als een samenzweringstheorie, waarmee de bevolking in coma wordt gehouden, terwijl de burgerrechten intussen wel degelijk worden uitgekleed..... (en zoals we weten: als een bepaalde crisis over is, een crisis waarvoor extra maatregelen werden genomen die de burgerrechten aantasten, deze na die crisis niet worden teruggedraaid....)

Zo staat zelfs ons laatste restje recht op privacy zwaar op de tocht door de 'strijd tegen Coronavirus' en 'als het even meezit', gaat dit recht ten onder door de maatregelen tegen dat virus......... Intussen is Petities.nl een actie gestart tegen het afbreken van burgerrechten, waarvoor Rutte 3 als excuus de 'strijd tegen COVID-19' heeft aangevoerd, lees en teken deze petitie ajb

Hier een onderdeel uit het bericht dat je ziet als je op de derde link klikt onder dit schrijven ('Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen enz.'), een bericht van 29 april 2020, waaraan ik hier nog een paar punten heb toegevoegd:

Het gaat om wetgeving die ook mensen strafbaar stelt of kan stellen die zich om wat voor reden dan ook vreedzaam verzetten tegen:
  • onrecht (in de breedste zin van het woord)
  • zaken die ten koste gaan van de volksgezondheid (alweer in de breedste zin, dus o.a. luchtvervuiling en gif op groenten of fruit, waar VNO-NCW en MKB Nederland afgelopen dinsdag van de regering durfden te eisen dat milieumaatregelen uit het klimaatakkoord op de lange baan moeten worden geschoven, dit juist vanwege de Coronacrisis.......(terwijl dat akkoord al volkomen tekortschoot in haar doelen, om ook maar enigszins effectief te zijn.....)
  • genetische manipulatie
  • nucleaire energie plus transport en opslag van kernafval, voorts het verstoken van steenkool en olie (al zit dat laatste deels al in het tweede aangehaalde punt)
  • zaken die tot oorlog kunnen leiden dan wel tegen illegale oorlogsvoering door NAVO-lidstaten onder aanvoering van de baas van dit bondgenootschap, de grootste terreurentiteit op aarde: de VS.... (waarbij alleen deze eeuw al meer dan 2,5 miljoen mensen zijn vermoord....)
  • het opleggen van illegale sancties zoals de VS op grote schaal doet, met instemming en steun van o.a. EU lidstaten als Nederland 
  • het vervolgen van minderheden
  • etnisch profileren dat zoals ik zelf heb kunnen zien meermaals gebeurde in de eerste weken van de 'intelligente lockdown.....'
  • fascisme
  • het uitkleden van burgerrechten, zoals nu op grote schaal gebeurt, neem het niet vrij kunnen bezoeken van een stadhuis..... Waar aartsleugenaar en VVD premier Rutte plus zijn 'Corona-taskforce' ook nog eens in het geniep allerlei maatregelen hebben voorbereid en die hebben doorgedrukt zonder overleg met de Kamer.......
  • de intensieve martelveehouderij en zaken als het houden van nertsen in veel te kleine vieze kooien.....
Gelukkig hebben de demonstraties tegen de politiemoorden op gekleurde burgers in de VS laten zien dat je grote demonstraties eigenlijk niet kan tegenhouden, benieuwd of men daar weer wetgeving voor optuigt, het zal me niet verbazen na alle hysterische ophef over de demonstratie op de Dam in Amsterdam.... Zie: 'Anti-racisme demonstratie in Amsterdam reden voor hysterische ophef' (en de schreeuw om maatregelen die het recht op demonstreren moet uitrangeren....)

Zie wat betreft het virus ook:
'Remdesivir, het middel tegen Ebola en ook tegen COVID-19 opgekocht door de Trump administratie: een zware misdaad  

'Spanje, Italië en anderen: EU 'solidariteit' i.v.m. de Coronacrisis alleen als het land zich tot de nek in de schulden wil steken: 'DASLIEF' of.....'

'Kabinet en regeringspartijen hebben geen behoefte om zorgverleners vanwege hun inzet op de Coronacrisis structureel meer te waarderen

'KLM krijgt 3,4 milard euro voor vliegtuigoverlast, terwijl zorgmedewerkers kunnen barsten, een applausje vindt men in Rutte 3 voldoende' (en zie de links in dat bericht over de politieke leugens aangaande Schiphol, KLM en Lelystad Airport)

'Pandemieën zijn het resultaat van natuurvernietiging, een waarschuwing van de VN, de WHO en het WWF'

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking'

'Coronavirus: de sanitaire voorzieningen van campings per vandaag open: het hapsnapbeleid van de 'Coronataskforce'' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hierboven en -onder getoonde)

Hier een paar links naar voorbeelden waaruit blijkt dat het met het inperken van burgerrechten allesbehalve gaat over 'samenzweringstheorieën':
'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!' (een bericht met daaraan verbonden een petitie tegen die 'nood-spoedwet', lees en teken deze petitie ajb!)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet

The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' (met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....)

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'

'Coronavirus: vluchtelingen zonder verblijfsvergunning blijven opgesloten ondanks grote kans op besmetting'  

'Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app'

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht, waarvan de hieronder getoonde er één is)

Forced vaccinations for all. And that means you. A triumph for authoritarians (een video uit 2018, zeker zien mensen!):


'Politie schiet 13 jarige jongen dood bij handhaven avondklok i.v.m. Coronavirus'

'Viktor Orbán misbruikt Coronacrisis om het Hongaarse parlement en daarmee de democratie buitenspel te zetten'

'Ton Wilthagen (universiteit Tilburg) wil dat de verkiezingen voor de Tweede Kamer worden uitgesteld'

Voor meer berichten over privacy, burgerrechten, demonstratie, NAVO, kernenergie en/of Coronavirus, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten