Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 juni 2020

Glasgow: terreuraanslag op bewoners asielzoekerscentrum

Gisteren heeft een terrorist meerdere mensen met een mes aangevallen in een hotel dat wordt gebruikt als asielzoekerscentrum. In totaal raakten 6 mensen gewond, waaronder 1 politieagent.

Vannacht werd op WDR gesteld dat het hier niet gaat om een terreuraanslag, zo zou een politiewoordvoerder hebben gezegd, ook Nederlandse media als het AD melden dit vandaag......

Glasgow stabbing suspect killed after six people injured: UK | UK ...

Blijkbaar is het in het westen alleen een terreuraanslag als een moslim geweld tegen niet-moslims gebruikt, zo manipuleert men de westerse bevolkingen en lijkt het of er inderdaad alleen terreur wordt gebruikt door geradicaliseerde moslims en bijvoorbeeld niet door witte fascisten, terwijl die schoften de laatste 20 jaar een hele reeks aan terreuraanslagen hebben gepleegd, neem alleen al Duitsland als voorbeeld..... (nogmaals: aanslagen van fascisten worden niet of amper meegeteld als dusdanig.....)

Om over de grootschalige terreur van het westen onder aanvoering van de VS nog maar te zwijgen, deze wordt zelfs voorgesteld als absoluut noodzakelijk, terwijl het westen niets, maar dan ook helemaal niets te zoeken heeft in gebieden als het Midden-Oosten.....

Beste bezoeker, dit was het voor deze dag, morgen meer berichten. Maak er als het enigszins mogelijk is een mooie dag van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten