Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 20 februari 2021

Coronavirus: Zweden minder oversterfte zonder enige aantasting van burger- en mensenrechten........

Kwam op Twitter een bericht tegen van Ferdinand Meeus, waarin hij met een grafiek aantoont dat men in Zweden minder doden heeft dan in Nederland en België, zonder burger- en mensenrechtenschendende maatregelen...... De boel is al een jaar lang gewoon open, geen gesloten scholen*, geen gesloten winkels of horeca, geen gesloten sportscholen, geen avondklok en ga nog maar even door.... Het is nu zelfs zo dat de oversterfte in Zweden lager is dan in Nederland en België!!!

Eén en ander is ook logisch, daar de levensstandaard hoog is in Zweden en er dus veel minder mensen zijn met een zwakke gezondheid en daarmee minder weerstand hebben tegen besmettelijke ziekten als COVID-19.... De zwakke mensen beschermt men daar als tijdens een heftige griepepidemie. Vorig jaar heeft Zweden even een piek gehad in sterfte onder die groep, maar daarna was het afgelopen......** Je ziet het aan de hoge sterftecijfers in landen als Groot-Brittannië, Italië, VS, Brazilië en India, grote armoede en juist onder het arme deel van de bevolking een enorm groot aantal slachtoffers......*** (die daar ook zouden zijn te betreuren bij een heftige griepepidemie......) 

Ongemakkelijke corona feiten. Oversterfte in Zweden (zonder masker plicht en winkels open) is lager dan in BE en NL. Bewijst dat strenge maatregelen niet helpen. En enkel Zweden heeft de pieken afgezwakt.

 Image

11:20 AM · Feb 20, 2021 

217  Retweets

Ja ja, Zweden is veel groter dan BE en NL , maar die Zweden wonen grotendeels in stedelijke gebieden.

ferdinand meeus @fmeeus1·  

En ja Zweden is heel groot en bevolkingsdichtheid is klein...maar die Zweden wonen voor 85% in stedelijk gebied en niet in afzondering in de bossen.

Image

=================================

*   Waardoor leerlingen in onderwijs en voortgezet onderwijs een niet in te halen achterstand oplopen en dat geldt nog meer voor de kinderen uit arme grote gezinnen.... Bovendien zullen de diploma's van deze leerlingen niet worden geaccepteerd door werkgevers die deze eisen voor een vacature..... Zie o.a.: 'Achterstand in Onderwijs door Coronacrisis niet meer in te lopen aldus CU minister Slob'

**  Sterfte aan COVID-19 onder verplegend personeel en artsen is voor een heel groot deel te danken aan het feit dat deze mensen, zeker tijdens de eerste golf veel te lange dagen moesten maken, en daarmee hun weerstand (noodgedwongen) zwaar hebben verzwakt......

** Zie: 'Westen hekelt Rusland en China voor het verspreiden van anti-Coronavaccins in arme landen'

Zie ook: 'Coronavirus: China door het slijk halen' (en zie de links in dat bericht)

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge'

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) (dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......)

'Politici en artsen negeren medisch onderzoek naar de zeer gunstige effecten van vitamine D op COVID-19

'Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen' (en zie de links in dat bericht)

'UK keeping research on link between vitamin D and Covid under review'

'Achterstand in Onderwijs door Coronacrisis niet meer in te lopen aldus CU minister Slob

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid

'Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

'Grote farmaceuten hebben geen belang bij genezing van patiënten en het goedkoop ter beschikking stellen van medicijnen aan arme landen'  

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd'

---------------------------------------------

Wat betreft de avondklok zie: 'Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Vorige week ruim 7000 boetes voor het overtreden van de avondklok' (RTL Nieuws 15 februari jl.)

'Rutte (VVD premier) stelt dat verklaringen geven voor de avondklok-rellen hetzelfde is als begrip tonen voor de daders' (terwijl het falende beleid van Rutte en z'n boevenbende verantwoordelijk is voor de grote onvrede die tot deze rellen hebben geleid......)

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid'

'Coronabeslommeringen: lockdown en avondklok terwijl werknemers massaal naar het werk gaan'

'Coronavirus: lord Sumption gedemoniseerd daar hij kritiek leverde op de lockdown en gedeeltelijke weerlegging van de kritiek op beweringen van Baudet' (en zie de links in dat bericht)

'Grapperhaus (CDA minister Justitie) overtreding Coronaregels: boete en strafblad ofwel hij dient per direct op te stappen!!' (immers je mag als minister geen strafblad hebben)

Jorritsma, 'burgemeester' Eindhoven, vindt uitkleding van wetgeving op privacy en mensenrechten noodzakelijk.............' (ja ja, een echte scherpslijper die hunkert naar totale macht, of anders gezegd: een politiestaat....)

'Emile Roemer (SP burgemeester Heerlen) vindt de hoogte van de Coronaboete terecht' (hierbij gaat het om de boete tijdens de eerste golf, je weet wel een boete van € 400,-- voor iedereen [dus niet inkomensafhankelijk, iets waar de SP achter zou moeten staan...] met daaraan gekoppeld vanwege de hoogte van die boete een strafblad, waarvoor Grapperhaus niet werd veroordeeld en na zijn grove overtreding van de regels werd de boete verlaagd.......) 

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn'

-----------------------------------------------------------

Verdere schending van burger- en mensenrechten: 'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie

'LIMC (leger) nu pas door minister van Defensie Bijleveld op non actief gesteld, na ernstige inbreuk op privacy en schending mensenrechten' (dit legeronderdeel mengde zich in de burgermaatschappij o.a. zogenaamd om 'fake news' [nepnieuws] betreffende het Coronavirus te kunnen tackelen en om in de gaten te houden of men niet in opstand komt door diezelfde maatregelen, terwijl het leger zich hooguit in oorlogssituaties met de bevolking mag bemoeien......)

'LIMC (landmacht) gaat haar boek wel heel ver te buiten, misdadig en mensenrechtenschendend ver!!'

'Britse leger bezig met o.a. cyber-operaties in burgerleven met het Coronavirus als 'legitimatie''

'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Jan Paternotte (D66 Tweede Kamer) maakt zich druk om Chinese spionage, terwijl de VS alweer door de mand valt als spion'

'Trumps kruistocht tegen Huawei waar GB in de G5 val van de VS is getrapt' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus spionage door Rusland: een beschuldiging zoals gewoonlijk zonder enig bewijs'

'Vodafone wil voor Groot-Brittannië G5-netwerk Huawei, een netwerk waarmee niet kan worden gespioneerd'

'Duitsland roept Russische ambassadeur op 'het matje' vanwege vermeend hacken van Duits parlement'

'Het meest gecensureerde nieuws van deze eeuw: het proces tegen journalist Julian Assange' (en zie de links in dat bericht met meer artikelen over Assange en Chelsea Manning, die o.a. met info kwamen dat de VS op grote schaal spioneert)

''Geheime diensten in westen geven toe dat spioneren via het G5 netwerk praktisch onmogelijk is........' (!!!!

'Israël houdt 24 uur per dag Palestijnen in de gaten met gezichtsherkenningsapparatuur en hulp Microsoft' (!!!!)

'Epstein was een agent van de Mossad en werd gebruikt om politici te chanteren

'Remdesivir, het middel tegen Ebola en ook tegen COVID-19 opgekocht door de Trump administratie: een zware misdaad  

'Spanje, Italië en anderen: EU 'solidariteit' i.v.m. de Coronacrisis alleen als het land zich tot de nek in de schulden wil steken: 'DASLIEF' of.....'

'Kabinet en regeringspartijen hebben geen behoefte om zorgverleners vanwege hun inzet op de Coronacrisis structureel meer te waarderen

'KLM krijgt 3,4 milard euro voor vliegtuigoverlast, terwijl zorgmedewerkers kunnen barsten, een applausje vindt men in Rutte 3 voldoende' (en zie de links in dat bericht over de politieke leugens aangaande Schiphol, KLM en Lelystad Airport)

'Pandemieën zijn het resultaat van natuurvernietiging, een waarschuwing van de VN, de WHO en het WWF'

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking'

'Coronavirus: de sanitaire voorzieningen van campings per vandaag open: het hapsnapbeleid van de 'Coronataskforce'' (en zie de links in dat bericht, anders dan de hierboven en -onder getoonde)

Hier een paar links naar voorbeelden waaruit blijkt dat het met het inperken van burgerrechten allesbehalve gaat over 'samenzweringstheorieën': 'Psst.nl, oplichters uit het leger die het volk proberen op te jutten meer geld voor Defensie te eisen' (o.a. voor 'extra taken.....')

'De VS oorlog tegen 'landelijk terrorisme' is een definitieve stap naar een volledige politiestaat.......

'Coronavirus lockdown, avondklok en andere burgerrechten inperkende maatregelen, terwijl je met vakantie kan gaan en de tv reclames toont voor verkoudheidsmedicijnen......' (!!!!)

'Anti-Coronamaatregelen 'activisten' worden vergeleken met neonazi's'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid'

'Trumpisme en fascisme eindig je niet met censuur en andere autoritaire maatregelen, maar door de condities te veranderen die e.e.a. mogelijk hebben gemaakt'

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!'

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet

The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' (met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....)

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'

'Coronavirus: vluchtelingen zonder verblijfsvergunning blijven opgesloten ondanks grote kans op besmetting'  

'Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app'

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' (zie ook de video's in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten