Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 februari 2021

Rutte (VVD premier): de overheid moet burgers beschermen en dat is faliekant misgegaan: oh is dat zo meneer Rutte

Rutte zei o.a. over het kinderopvangtoeslagschandaal ('affaire...') dat de Nederlandse staat de burgers moet beschermen en dat het in dit geval faliekant mis is gegaan........ 

Zeg Rutte, het gaat continu mis als het gaat om het beschermen van de burgers door de staat, waarin het zittende kabinet, nu jouw derde kabinet, de direct verantwoordelijke is!!

Neem de luchtvervuiling: al jaren sterven er ieder jaar 18.000 mensen (en niet 12.000 zoals de overheid wil laten geloven) tot jaren eerder en dat na een akelig ziekbed, de oorzaak: de slechte luchtkwaliteit in Nederland, waar de jarenlange auto-uitstoot inademing, inclusief het kankerverwekkende ultrafijnstof, de hoofdverantwoordelijke is...... Dit is geen cijfer van vandaag maar al van een aantal jaren geleden, ofwel de kans dat het aantal slachtoffers nu een stuk hoger ligt is zeer waarschijnlijk...... Hierbij moet niet vergeten worden dat er jaarlijks 20.000 rokers jaren eerder sterven (meestal ook na een akelig ziekbed), maar wie zegt mij dat een fiks aantal van hen, die ofwel in de directe buurt van snelwegen woonden, dan wel mensen die beroepschauffeurs waren, niet juist zijn gestorven door auto-uitstoot?? Al evenveel jaren hebben de opvolgende kabinetten, als Rutte 1, 2 en 3, niets gedaan om de burgers te beschermen tegen deze uitstoot!! Is dat burgers beschermen Rutte??

Gezien het voorgaande: is het dan burgers beschermen als je weet dat het kabinet Rutte 3 jaarlijks meer dan 8 miljard aan subsidie geeft aan de oliemaatschappijen????

Of wat dacht je van het niets ondernemen door Rutte en zijn kabinetten tegen de kankers die worden veroorzaakt door het eten van vlees, foute vetten, suiker en ga nog maar even door...... Terwijl deze lamlendige grijnzende hufter durft te zeggen dat de overheid burgers moet beschermen........ 

Aansluitend op de vorige 2 punten is het aanjagen van de klimaatverandering, waardoor ons aller thuis, de aarde wordt vernietigd, hetzelfde als burgers beschermen?? (daarbij is het zeker dat over 80 jaar en waarschijnlijk een stuk eerder een flink deel van Nederland onder water zal staan.....) 

Rutte en z'n misdadigersbende doen niets tegen de intensieve veehouderij, integendeel men probeert zoveel mogelijk subsidie los te krijgen voor deze doodsindustrie, die volgens recent onderzoek nog meer CO2 uitstoot dan alle autoverkeer in de EU..... (en in dat onderzoek werd niet eens meegenomen dat deze intensieve martelveehouderij ook verantwoordelijk is voor een gigantische uitstoot aan methaangas, een meer dan 80 keer zo sterk broeikasgas dan CO2, waardoor Nederland en onevenredig grote aanjager is van de klimaatverandering......), alsof dat hetzelfde is als burgers beschermen....... Voorts is de Nederlandse intensieve veehouderij één van de hoofdverantwoordelijken voor het afbranden van grote gebieden in het Amazonewoud, daar men op die plek gentech soja teelt voor diervoer, waarbij Nederland na China de nummer 2 importeur is van die soja, ook die bosbranden jagen de klimaatverandering aan....... (80% van de wereldsojaproductie gaat naar diervoer)

Dan is de intensieve veehouderij ook nog verantwoordelijk voor uitbraken van besmettelijke ziekten als griepvirussen, ook dat interesseert Rutte geen ene moer, terwijl deze hufter het gore lef heeft te stellen dat de staat de burgers hoort te beschermen!!

Wat betreft de intensieve veehouderij nog het volgende: het is ook de taak van de overheid om dieren tegen leed te beschermen, echter daar komt al helemaal niets van terecht, ondanks de barbaarse dierenmishandeling in die veehouderij en in de slachthuizen......... 

Rutte tijdens één van zijn belachelijke Coronavertoningen: hier wist hij nog niet hoe je het kinderrijmpje Ollekebolleke moet voordoen, niet met de 'knuistjes' tegen elkaar maar bovenop elkaar.... (jezus wat een gek!!)

Is het normaal dat een groot aantal mensen moet leven van een inkomen dan wel een bijstandsuitkering waarvan je onmogelijk rond kan komen, is dat het beschermen van burgers tegen onnodig leed?? (en vergeet niet dat dit ook zorgt voor lichamelijke klachten)

Is het normaal dat huurders, ook van sociale huurwoningen 30% of meer van hun inkomen betalen voor een dak boven het hoofd, is dat burgers beschermen tegen onnodig leed??

Is het beschermen van burgers hetzelfde als geen vliegverbod instellen tijdens de Coronacrisis?? (althans als je alle kul gelooft, bijvoorbeeld als je gelooft dat een lockdown en een avondklok helpen tegen een besmettelijk virus >> bewezen onzin, 'maar goed....')  

Is het beschermen van burgers hetzelfde als het met stoom en kokend water fabriceren van een experimenteel vaccin en dat middels het bang maken van burgers, hen deze vaccins door de strot te duwen (gelukkig bij wijze van spreken), zeker als je weet dat na het maken van een nieuw (NB niet experimenteel) vaccin er minstens 2 jaar wordt getest!!

Overigens opvallend: nog nooit zo weinig gewone griepgevallen dan tijdens dit griepseizoen, ofwel hoeveel Coronadoden zijn er te wijten aan het jaarlijks terugkerende gemuteerde griepvirus?? Immers veel griepverschijnselen zijn hetzelfde als die van het Coronavirus en van de overlevenden werden er amper of geen getest op het Coronavirus (met een wel werkende test: middels bloedafname; de meest gebruikte PCR test geeft minstens 50% vals positieve resultaten en omgekeerd evenredig dus ook 50% vals negatieve resultaten, dat gaf zelfs de CDC (Centers for Disease Control and Prevention) in de VS toe, terwijl de uitvinder van deze test waarschuwde deze niet te gebruiken voor dit soort besmettelijke ziekten.....  

Kortom de zogenaamde schuldbewuste verklaring van Rutte dat het is misgegaan wat betreft het beschermen van burgers, is het zoveelste hypocriete leugenverhaal van Rutte, het interesseert hem hoegenaamd niets dat burgers sterven door auto-uitstoot, of door de andere zaken waar Rutte en zijn boevenbende niets aan hebben gedaan...... 

Moet je nagaan: een paar maanden geleden durfde Rutte te zeggen dat hij het asociaal vindt als je met vakantie gaat, terwijl hij zelf verreweg de grootste aso in Nederland is, deze aartsleugenaar die godbetert durfde te liegen niets van het kinderopvangtoeslagschandaal te hebben geweten voor de zomer van 2019, deze volksverlakker, deze disfunctionerende hufter die zich durft te gedragen als een staatsman van formaat......... (hoogst lachwekkend overigens) Rutte beloofde de slachtoffers van het kinderopvangtoeslagschandaal zo snel mogelijk schadeloos te stellen, ondanks dat dit hij deze belofte meer dan 2 weken geleden deed, hebben de slachtoffers, ook na vele eerdere beloften, nog geen cent ontvangen...... Ach kan het Rutte schelen, het geheugen van de meeste kiezers is niet al te best en hij gaat ervan uit dat men dit nu alweer is vergeten......

Stem deze joker ajb weg op 17 maart a.s.!!!! 3 kabinetten waren al veel te veel, niet nog een kabinet met deze neoliberale grijnzende rotzak!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten