Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 21 februari 2021

Julius Terpstra, Tweede Kamer CDA 'deskundige' op het gebied van de woningbouw

Julius Terpstra, CDA Tweede Kamerlid, probeert het CDA 'schoon te wassen' van de smerige behandeling die huurders jaar op jaar te beurt valt met schandalige huurverhogingen, zodat huurders nu 10% meer betalen voor een dak boven het hoofd dan kopers, terwijl diezelfde huurders in vergelijking met kopers amper of geen rechten over hebben......

De grijnzende rotzak Terpstra, hier nog zonder baardgroei, die hij later toevoegde op z'n ***kop

Oplichter Terpstra haalde afgelopen woensdag het nieuws door zware kritiek op het bevriezen van de huurverhogingen voor sociale huurwoningen, althans voor dit jaar en dat voor het eerst in een 'eeuwigheid' en zelfs nadat de bankencrisis in 2008 ten volle uitbrak..... De verantwoordelijke D66 minister, hare kwaadaardigheid Ollongren, moest dit wel doen nadat een grote meerderheid in de Tweede Kamer zich daarvoor uitsprak, zeker met het zicht op de verkiezingen van 17 maart a.s. (afgelopen jaar weigerde ze overigens wel, ook nadat een meerderheid in de Tweede en Eerste Kamer zich daarvoor uitspraken en de Eerste Kamer zelfs een motie daartoe indiende, die ze naast zich neerlegde en de grootste huurstijging in 6 jaar tijd doorvoerde...... >> onthoud dat als je volgende maand gaat stemmen: niet op D66 stemmen als je huurder bent!! [of als je voor een veel strenger en echt klimaatbeleid bent, ook dan ben je aan het foute adres bij D66])

Schoft Terpstra durfde te stellen dat een bevriezing van de huren ten koste zou gaan van de bouw van nieuwe woningen en de renovatie van bestaande sociale huurwoningen...... Deze ploert sprak uiteraard niet over de smerige diefstal van de overheid, die jaar in jaar uit de door de huurders gespaarde gelden inpikt middels de verhuurdersbelasting, waarvoor ook het CDA verantwoordelijk is en let wel: het gaat daarbij om 2 miljard euro per jaar!!!!!

De CDA ploert durfde zelfs nog de huurders tegen elkaar op te zetten, daar het minder investeren in nieuwbouw ten koste zou gaan van starters en doorstromers, terwijl het CDA gvd mede verantwoordelijk is voor het in stand houden van de woningnood om daarmee de huizenbubbel op spanning te houden!!!! Voorts is het CDA en dus ook Terpstra er mede verantwoordelijk voor dat er de laatste jaren 100.000 sociale huurwoningen zijn verdwenen!!! Terpstra en zijn zogenaamde christelijke partij (hoewel??) zijn tevens mede verantwoordelijk voor de verkoop van sociale huurwoningen aan buitenlandse investeerders die geen verhuurdersbelasting behoeven te betalen en deze huizen ombouwen tot dure appartementen....... Kraken is verboden, maar speculeren mag nu zelfs met huurwoningen!!! (met het kraakverbod zou ook speculatie met koophuizen en kantoorpanden worden verboden, echter daar is niets van terecht gekomen....)

Blijkbaar had Terpstra amper commentaar gehad op zijn gore schoftenplan en kwam afgelopen vrijdag met alweer een woningbouwplan (tja de verkiezingen staan voor de deur en deze oplichter zou graag in het volgend kabinet komen)..... Nu sprak hij over een nationale garantie voor woningbouw, waar de overheid per jaar 1 miljard euro in zou moeten storten....... Nogmaals terwijl diezelfde overheid jaarlijks 2 miljard steelt van de huurders...... 

Terpstra is een oplichter van ongekend niveau, althans als het gaat om nieuwlichters in de Kamer, wat een godvergeten schoft!! Gegarandeerd dat hij korte lijntjes heeft met de grote bouwbedrijven, ofwel een 'politicus' in de zak van de bouwmaffia!! (en dat met CDA'er Verhagen als voorzitter van Bouwend Nederland........) Het eerdere stemadvies voor D66 geldt uiteraard ook voor het CDA.

Ook op andere  gebieden heeft Terpstra zich een ploert getoond, na de eerste link voor een bericht dat nog wel over de huren gaat, een paar voorbeelden toen de schoft nog in het CDJA zat: 

'Paul Smeulders (GroenLinks Tweede Kamer) wil 'eerlijke huur' voor middeninkomens, alsof de lage inkomens niet meer bestaan' (met een smerige rol voor Terpstra)

'Julius Terpstra wil Greenpeace aan de ketting'

'Julius Terpstra wil nog veel meer drugsdoden, dat is namelijk hééééél christelijk!!!'

'Julius Terpstra wil met het hele CDA naar Sotsji' 

'Julius Terpstra, meer democratie voor de burger en betrokkenheid van de burger bij de politiek, maar geen gekozen burgemeester..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Ombudsman, 91 kamerleden hebben geen probleem met een discriminerende figuur op deze functie, die bovendien een heel dikke lobbyist is, naast zijn VVD lidmaatschap, hoezo een 'onafhankelijke' ombudsman?!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten