Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 februari 2021

Colombia van zins gevluchte Venezolanen een verblijfsvergunning te geven, terwijl VPRO's Edwin Koopman fascistisch uit de 'propagandabocht' vliegt

Rond 8.14 u. gistermorgen op Radio1 aandacht voor het plan van de Colombiaanse president Iván Duque gevluchte Venezolanen een verblijfsvergunning te geven voor 'zijn land'. De meer dan waardeloze NOS presentator Jurgen van den Berg kondigde aan dat hij zou spreken met Zuid-Amerika 'deskundige' Edwin Koopman, ook bekend van de VPRO, waarmee hij ook het onderdeel afsloot, dit met de toevoeging: van VPRO's Bureau Buitenland (een Radio1 programma).

waarschijnlijk had Koopman z'n neus weer eens in de grote witte poederdoos gestoken, daar hij op ADHD niveau begon te spreken, eerst over het voornemen van Duque om de gevluchte Venezolanen een verblijfsvergunning te geven. Volgens Koopman ingegeven door de enorme kritiek die hij kreeg op zijn aankondiging dat alleen ingezeten Colombiaanse burgers een Coronavaccin zouden krijgen, dus niet de gevluchte Venezolanen, weinig tegen in te brengen, daar dit internationaal inderdaad nogal voor ophef zorgde. Om dit te voorkomen zou Duque nu de Colombianen een verblijfsvergunning willen geven, waarmee Colombia, zoals Koopman terecht opmerkte, in aanmerking komt voor internationale hulp. 

Koopman stelde (en hier ging hij op het fascistische pad) dat de Colombianen niet blij zijn met de belofte van Duque, daar er vreemdelingenhaat is ontstaan in Colombia, omdat de vluchtelingen hun baan en soms ook hun woonruimte inpikken....... Ik begrijp dat je wilt weergeven wat de Colombianen vinden (althans als je Koopman moet geloven), maar Kooman bracht het duidelijk op een manier alsof dit een feit is, ofwel Koopman is een zonder meer een fascist!!! (van de VPRO....)

Van den Berg vroeg Koopman hoeveel vluchtelingen er uit Venezuela in Colombia zijn. In rap tempo stelde Koopman 1 tot 2 miljoen, me dunkt nogal een enorm verschil (immers 2 miljoen is 100% meer dan 1 miljoen vluchtelingen)....... Daarna stelde hij vreemd genoeg dat het er in totaal 5 miljoen zijn en in dezelfde zin, bijna 6 miljoen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof je een dierenbeul 'sportvisser' hoort opscheppen over de grootte van de door hem gevangen vis, die tijdens het gesprek steeds groter wordt...... Eerder stelde Koopman dat er veel minder mensen vluchten uit Venezuela daar de grenzen gesloten zijn, vervolgend met: al is het aantal vluchtelingen het laatste half jaar gegroeid naar (niet 1, of 2 of 5) maar bijna 6 miljoen vluchtelingen, waarbij hij het bijna 6 miljoen liet varen voor nu al 6 miljoen, daarbij stelde Koopman dat er honderden mensen per dag vluchten (terwijl het moeilijk zou zijn om te vluchten.......) ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een fantast!! (volgens de Colombiaanse regering gaat het om 300.000 vluchtelingen......)

Alsof het hek van de 'cocaïne dam' was ging Koopman daarna geheel op het leugenpad, dit nadat van den Berg hem vroeg hoe de huidige situatie in Venezuela is. Volgens Koopman is het daarmee bijzonder slecht gesteld, de kwezel zei daarbij dat het Coronavirus het land verder in het dal heeft geholpen, maar tevens zou de regering een verschrikkelijk economisch beleid voeren...... Volgens Koopman is de situatie voor veel gezinnen iets verbetert doordat de emigranten, "vluchtelingen moet ik zeggen" geld naar huis sturen "zodat de mensen eten en soms medicijnen kunnen kopen...." Ofwel koopman stelt dat er honger wordt geleden in Venezuela en er een groot tekort is aan medicijnen..... Men lijdt geen honger in Venezuela, daar het land gelukkig van verschillende kanten zoals van de VN voedselhulp krijgt...... Daarna ging Koopman helemaal de fout in waarbij hij zichzelf tegensprak: dankzij dat (economisch, Ap) beleid is de reden om weg te gaan voor al die vluchtelingen verdwenen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waarschijnlijk had Koopman naast z'n neus te diep in de witte poederdoos te hebben gestoken, ook nog iets te diep in het spreekwoordelijke glaasje gekeken......

Koopman sprak met geen woord over de sancties van de VS, Canada, de EU en nu apart Groot-Brittannië, sancties die het land aan de afgrond hebben gebracht en niet het economisch beleid van de regering Maduro!!! Sancties die aan meer dan 50.000 mensen het leven hebben gekost, daar in tegenstelling tot wat de VS zegt, er ook een boycot is voor geneesmiddelen en medische apparaten..... De VS heeft zelfs beslag gelegd op 5 miljard dollar aan tegoeden van Venezuela in de VS, geld dat daar geparkeerd was om medicijnen en medische apparatuur te kopen...... Zie: 'VS heeft beslag gelegd op 5 miljard dollar van Venezuela voor medicijnaankopen

Ach fascist Koopman durfde eerder keihard te beweren dat de oppositie de verkiezingen in Venezuela had geboycot, terwijl de meerderheid van de oppositie mee heeft gedaan aan de verkiezingen, zelfs de door de VS geparachuteerde Guaidó deed mee aan de verkiezingen...... (goed voor een paar procent van de stemmen....) Ondanks dat Koopman stelde dat er was geknoeid met de verkiezingen, heeft een internationaal team van toezichthouders geconcludeerd dat de verkiezingen en de aanloop daartoe eerlijk waren verlopen en ook de meedingende oppositiepartijen hebben dat geconcludeerd, behalve dan psychopaat Guaidó en zijn marginale partijtje........ (voordat de VS deze fascist als president durfde neer te zetten, kende het overgrote deel van de Venezolanen deze ploert niet eens, terwijl hij volgens de VS, Canada en de EU oppositieleider was....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!) Zie wat dat betreft: 'Venezuela: propaganda (ook door Edwin Koopman) tegen dit land en de laatste verkiezingen alweer met bewijzen doorgeprikt als leugens en bedrog'

Wat betreft de leugen dat Venezuela voedselhulp zou hebben geweigerd, zie: 'Venezuela zou humanitaire hulp weigeren, het echte verhaal ziet er 'iets anders' uit' (180 graden anders, wel te verstaan) en: 'Venezuela: 4 belangrijke zaken aangaande humanitaire hulp waarover de reguliere media niet berichten'

Zie ook: 'Biden komt verkiezingsbeloften niet na: zo blijft de VS oorlog voeren en de genocide in Jemen steunen' (ook met aandacht voor de VS terreur tegen het Venezolaanse volk)

'BBC met 'onafhankelijke propaganda' tegen de Venezolaanse president Maduro' (!!!!)

'Venezuela: VS ministerie van BuZa publiceert per ongeluk een lijst met sadistische terreurdaden tegen het Venezolaanse volk' (!!!!)

'Venezolaanse ambassade in Washington belaagd, er mag zelfs geen voedsel worden gebracht....' (!!!!)

'Venezuela: ultieme couppoging van Guaidó mislukt'

'Trump vermoordde al 40.000 Venezolaanse burgers'

'Venezuela: in geheime zitting in Washington is gesproken over een militaire inval'

'VS legt nog meer sancties op aan de bevolking van Venezuela, Cuba en Nicaragua'

'Venezuela is nog lang niet verslagen door de VS'

'Venezolaanse regering treft nieuwe regeling voor hulpgoederen van het Rode Kruis, 'onafhankelijk NOS' brengt alweer fake news' (!!!!)

'Venezuela: onafhankelijke journalisten ontmaskeren leugens over dit land bij presentatie voor de VN' (!!!!)

'Venezuela: 15 doden door sabotage elektriciteitsnet'

'Venezuela: Edwin Koopman (o.a. 'deskundige' van VPRO) met anti-Maduro propaganda' (!!!!)

'Venezuela: humanitaire hulp stunt van de VS ingegeven om de kruistocht tegen Maduro een versnelling te geven'

'Jill Stein (US Green Party): de VS maakt zich druk over armoede in Venezuela terwijl de armen thuis kunnen doodvallen....' (!!!!)

'Venezuela Aid Live >> Roger Waters (Pink Floyd) terecht tegen benefietconcert'

'Venezuela: Abrams vindt een meerderheid in de VN Veiligheidsraad genoeg voor een gedwongen regeringswisseling'

'VS huurlingen bezig met wapentransport gearresteerd in Haïti'

'Venezuela: VS bedrijf dat wapens smokkelde is gelinkt aan CIA 'Black Site' centra'

'Congreslid Ilhan Omar fileert het monster Elliot Abrams, de speciale gezant van de VS voor Venezuela'

'Venezuela >> de media willen het socialisme definitief de nek omdraaien'

'BBC World Service radio >> fake news and other lies about Venezuela' (bericht van dit blog)

'Joel Voordewind (CU 2de Kamer) bakt de 'Venezolaanse vluchtelingencrisis' op Curaçao wel erg bruin en van Ojik (GL 2de Kamer) schiet een Venezolaanse bok' (!!!!)

'Venezolaanse verandering van regime bekokstoofd door VS en massamedia'

'Guaidó is een ordinaire couppleger van de VS, e.e.a. gaat volledig in tegen de Venezolaanse constitutie' (!!!!)

'Venezuela >> regime change: 'de 12 stappen methode' die de VS gebruikt'

'Venezuela >> VS economische oorlogsvoering met gebruikmaking van o.a. IMF en Wereldbank' (!!!!)

'VS couppleger in Venezuela belooft VS Venezolaanse olie als hij de macht heeft overgenomen'

Pompeo: US Military Obligated to “Take Down” the Iranians in Venezuela
(de opgeblazen oorlogshitser en oorlogsmisdadiger Pompeo beweert dat Hezbollah werkzaam is in Venezuela en daar een leger heeft dat gezien zijn woorden amper onderdoet voor de gezamenlijke NAVO troepen... ha! ha! ha! Ook hier is totaal geen bewijs voor deze belachelijke beschuldiging...)

'Halliburton en Chevron hebben groot belang bij 'regime change' in Venezuela'

'Mike Pence (vicepresident VS) gaf Guaidó, de door de VS gewenste leider, groen licht voor de coup in Venezuela'

'VS coup tegen Maduro in volle gang........'

'Antiwar Hero Medea Benjamin Disrupts Pompeo Speech on Venezuela'

'Venezuela’s Military Chief, Foreign Allies Back Maduro'

'Als de VS stopt met spelen van 'politieagent' en het vernielen van de wereld, zullen de slechte krachten winnen......'


'Venezuela: VS verandering van regime mislukt >> de Venezolanen wacht een VS invasie'

Vast Majority of Democrats Remain Silent or Support Coup in Venezuela


'Trump wilde naast de economische oorlogsvoering tegen Venezuela dat land daadwerkelijk militair aanvallen......'

'Venezolaanse regionale verkiezingen gehekeld door westen, terwijl internationale waarnemers deze als eerlijk beoordeelden..........'

'Venezuela: Target of Economic Warfare'

'Venezuela: de anti-propaganda van John Oliver (en het grootste deel westerse massamedia) feilloos doorgeprikt'

'Venezuela: 'studentenprotest' wordt uitgevoerd door ingehuurde troepen.........' (!!!!)

'Abby Martin Busts Open Myths on Venezuela's Food Crisis: 'Shelves Fully Stocked'' (!!!!) (zie ook de video in dat artikel!)

'Rex Tillerson waarschuwt Venezuela voor een coup en beschuldigt China van imperialisme........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Edwin Koopman (VPRO Bureau Buitenland) over Venezolaanse verkiezingen met anti-Maduro propaganda bij de 'onafhankelijke NOS.....' (!!!!)

'EU neemt uiterst hypocriet sancties tegen de Venezolaanse regering Maduro.........'

'Venezuela ontwricht, wat de reguliere media u niet vertellen........'

'VS steunt rechtse coalitie (MUD) in Venezuela.........'






'The Left and Venezuela' (met mogelijkheid tot directe vertaling)
 

'Venezolaanse regering treedt terecht op tegen de uiterst gewelddadige oppositie!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten