Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 februari 2021

Joost Eerdmans (politieke partij Ja21): wil een rechtse stad bouwen..... ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen op BNR rond 8.37 u. fascist Joost Eerdmans over het verkiezingsprogramma van 'Ja21' (een naam die duidelijk ook is gericht op de jonge kiezers) de nieuwste partij die hij samen met fascist Annabel Nanninga heeft opgericht. (Nanninga maakte eens een 'grap' op Twitter, waarin ze zich tijdens de 2 minuten stilte op 4 mei afvroeg: "Waarom zijn jullie zo stil is er iemand dood of zo....."* Echt een partij om op te stemmen, althans als je fascist bent of zo dom dat je niet weet waarop je stemt, ja toch??!!!

In zijn inleiding zei van Werven dat Eerdmans een bekende politicus is en noemde een paar van de partijen waar Eerdmans deel van heeft uitgemaakt...... ha! ha! ha! ha! Ja van Werven vond dat blijkbaar een prestatie, terwijl het uiteraard geen reclame is voor een politicus, een figuur die geen andere partij nog wil hebben, buiten de andere fascistische partij en beweging, resp. Forum voor Democratie en PVV (PVC was beter geweest), althans als die 2 nog interesse hebben in deze oplichter........

(de psychopathische fascist Eerdmans)

Presentator van Werven, zelf een extreem rechtse ploert, vroeg aan Eerdmans tot welke 'signatuur' Ja21 behoort, waarbij van Werven al verlekkerd rechts had genoemd, hij is dan ook zo te horen iemand die al vaker met Eerdmans van doen had en dan niet alleen in de studio van BNR....... Eerdmans antwoordde op z'n belerende toontje dat Ja21van liberaal, conservatief, rechtse signatuur is....... ha! ha! ha! ha! ha! Kortom op fascistische leest geschoeid Eerdmans!!!

Flapdrol Eerdmans was er trots op dat hij een verkiezingsprogramma heeft van 78 bladzijden.......  

Zie hoe Nanninga waarschuwt voor het gevaar dat Joodse Amsterdammers lopen en wat ze daarvoor aan puur antisemitische 'grappen' durfde te maken op Twitter........ (en geloof mij maar dat meende ze van A tot Z >> zo was ze een tijdlang te gast bij het Humanistische Verbond, waar de extreem rechtse hufter Theodor Holman het programma Oba Live presenteerde: wat Nanninga daar uit durfde te braken was ronduit fascistisch (vooral ook als ze het had over Marokkanen en vluchtelingen....).....

Welnu, wat daar dan zo in stond (in het verkiezingsprogramma), waarop Eerdmans antwoordde dat Ja21 uiteraard tegen opname van migranten is....... Alsof Eerdmans zelf altijd tegen de illegale oorlogen van de VS was, oorlogen waaraan ook Nederland heeft meegedaan en oorlogen die enorme groepen vluchtelingen op gang brachten...... Ja te zot voor woorden dat dit soort ploerten gvd is voor de oorlogen die de vluchtelingen naar het westen drijven...... Figuren als Nanninga en Eerdmans hebben ook altijd een grote bek over aanslagen gepleegd door 'islam terroristen', terwijl de grootschalige westerse terreur in moslimlanden voor 99,9% de oorzaak is van die 'moslim terreur.....'

Hier een deel uit een 'verslag uit algemeen belang' van de Tweede Kamer der Staten Generaal, van 18 maart 2004: 

De heer Eerdmans(LPF) is van mening dat de onduidelijkheid over de geweldsinstructie niet had mogen ontstaan. Als de politiek het al niet weet, hoe moeten militairen in Irak dan weten wat zij mogen en moeten doen? Voor hen kan het gaan om leven of dood.In de uitgelekte brief van de heer De Wijkerslooth wordt gesteld dat waarschuwingsschoten volgens de geweldsinstructie niet zijn toegestaan. Bij het inzien van de geweldsinstructie is de heer Eerdmans echter gebleken dat gebruik van geweld wel degelijk is toegestaan in geval van plundering. Mag er nu wel of niet in alle gevallen van plundering worden geschoten? Tegen plunderaars in oorlogsgebied moet kunnen worden opgetreden, waarbij het gebruik van geweld nadrukkelijk niet moet worden uitgesloten. De betrokken ministeries zouden meer moeten overleggen over de gang van zaken rond uitzendingen, waarbij recht moetworden gedaan aan de moeilijke omstandigheden waaronder militairen hun werk doen.

Moet je nagaan wat een enorme hufter die Eerdmans!!! (mensen die in oorlogsgebied wonen en niet kunnen vluchten moeten wel gebruikmaken van plunderingen van winkels voor levensmiddelen om in leven te kunnen blijven, niet in de laatste plaats omdat de eigenaren wel de mogelijkheid [geld] hadden om te kunnen vluchten....) 

Eerdmans kwam ook nog met een plan uit het verkiezingsprogramma: hij wil tegen de woningnood een nieuwe stad bouwen en reken maar dat hij al een mooi stuk beschermde natuur op het oog heeft!! In het centrum van die stad moet een mooi fonteintje komen, aldus Eerdmans, die blijkbaar denkt dat een centrum van een stad als belangrijkste lullig symbool een fontein moet hebben, voordat je het een centrum kan noemen. Hier een paar gratis tips voor Eerdmans' plein: houd demonstraties vlaggen zwaaien, veel fakkeloptochten in ordelijke colonnes en demonstraties 'geweldbeheersing' door geüniformeerde leden van een 'bepaalde' foute veiligheidsorganisatie........ En Eerdmans ik zou de stad 'Eerdmans City' noemen en alleen hardwerkende witte burgers 'met een bepaalde politieke voorkeur' toelaten.......

Eerdmans is overigens zelf mede verantwoordelijk voor de woningnood en dan m.n. in Rotterdam waar een enorm aantal sociale huurwoningen is gesloopt en waar zoals in de meeste steden te weinig voor terug werd gebouwd, zo dwong men arme burgers te verkassen naar gebieden buiten Rotterdam........ Voorts heeft Eerdmans alles behalve een hekel aan buitenlandse investeerders die hier huurhuizen opkopen, deze verbouwen en voor een kapitaal verhuren, als ze maar geld meenemen..... Dat Nederlandse huurders hierdoor worden getroffen interesseert Eerdmans al helemaal geen ene zier!!

'Natuurlijk' vroeg van Werven niet waarom Eerdmans en Nanninga uit Forum voor Democratie (FVD) zijn gestapt >> zogenaamd vanwege de ronduit fascistische berichten op het internet. Des te vreemder daar Nanninga in het verleden wel wat verder ging met haar fascistische opmerkingen in het openbare leven...... Het lijkt wel of de 2 Forum daarvoor hebben misbruik, immers op deze manier is er niemand die eraan twijfelt dat ze niets moeten hebben van fascisme, terwijl ze NB beiden duidelijk fascisten zijn....... De 2 hypocrieten rekenen er echt op dat hun achterban alleen hun woorden zal vertrouwen en er niet achter komen dat ze wat betreft FVD al in 2018 te maken hadden met grof fascisme, zelfs met homohaat.....* (nogmaals: terwijl ook Nanninga in feite een neonazi is gezien haar woorden over de Joden tijdens WOII........)

Belandde in een lachstuip toen van Werven aan Eerdmans vroeg of zijn partij ook bedoeld was om tegenwicht te geven aan de 'verlinkste politiek' in Nederland....... Eerdmans zei zo waar eerlijk dat daar geen sprake van is (terwijl dit in de media wel steeds wordt beweerd!!) en hij wees op de grootte van de VVD, het CDA en PVV, waar Eerdmans terecht aan toevoegde dat er juist een verrechtsing gaande is........ Van Werven was geheel en al van de wijs....!!! ha! ha! ha! ha! ha!

*  Zie: 'Annabel Nanninga en Forum voor Democratie waarschuwen in video voor eigen jodenhaat....'

** Zie: 'Ramautarsing (Forum voor 'Democratie' en homohater) en de rel over zijn koppeling IQ - huidskleur' (een bericht uit maart 2018, ofwel Eerdmans en Nanninga waren al lang op de hoogte van het feit dat FVD een fascistische partij is!!) 

Zie ook: 'Partij 30- 'een ideale partij voor jongeren onder de 30''

'Nanninga stapt uit Forum vanwege nazisme dat ze zelf aanhangt'

'Concentratiekamp Auschwitz 75 jaar geleden bevrijd terwijl de fascistische partijen de laatste jaren steeds groter worden.......'

'Baudets Forum voor Democratie stort in: ach niets leuker dan fascisten die elkaar de kop inslaan'

''Het Marokkanen probleem': fascistisch 'oproer' in De Balie..........'

'Baudets Forum voor Democratie stort in: ach niets leuker dan fascisten die elkaar de kop inslaan'

'Verkiezingsuitslag: FVD grote winnaar >> Nederlander gemiddeld dommer en meer fascistisch' (waar Nanninga en de rest van FVD ook nog eens klimaatsceptici zijn, terwijl Exxon en Shell uit eigen onderzoek al decennia geleden hebben toegegeven dat de verbranding van fossiele brandstoffen de oorzaak is van de snelle klimaatverandering......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten