Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 februari 2021

Wopke Hoekstra (CDA minister) hekelt in verkiezingsspotje het beleid van de Rutte kabinetten de laatste 10 jaar, terwijl het CDA daar 6 jaar lang mede verantwoordelijk voor was!!

Dacht even dat ik weer van m'n stoel donderde toen ik op de radio een CDA verkiezingsspotje hoorde waarin Wopke Hoekstra, de CDA lijsttrekker, het beleid van de 10 jaar lange Rutte kabinetten hekelde, alsof hij een CDA Tweede Kamerlid is en niet tevens minister van Financiën in Rutte 3....... Bovendien was het CDA coalitiepartner in Rutte 1..... 

Denkt oplichter Hoekstra nu werkelijk dat niemand doorheeft wat zijn rol in Rutte 3 is en is vergeten dat het CDA als in Rutte 3 ook coalitiepartner was in Rutte 1?? 

Kortom van de 10 jaar waar Hoekstra het beleid van de Rutte kabinetten hekelt in het spotje, was het CDA 6 jaar lang coalitiepartner!!! 

Zo is het CDA o.a. mede verantwoordelijk voor: -10 jaar lang huurverhogingen (ook na de bankencrisis van 2008 die minstens tot 2015 doorwoedde), zodat huurders nu tot 10% meer voor een dak boven het hoofd betalen dan kopers en huurders 30% en meer van hun inkomen kwijt zijn voor een dak boven het hoofd), -het sluiten van ziekenhuizen waardoor er van de bij het aantreden van Rutte 1 nog 2.200 IC bedden er nu nog maar 1.100 over zijn (tevens oorzaak van het feit dat veel verpleegkundigen een andere baan kozen, waardoor er een tekort is aan verpleegkundigen, hierbij moet tevens nog eens worden gewezen op de schandalig lage salarissen van zorgmedewerkers en de marginale salarisverhogingen voor verpleegkundigen, waardoor velen van hen niet meer in de Randstad willen werken, vanwege de schandalig hoge huren en huizenprijs)......, -de enorme uitstoot geproduceerd door autoverkeer (nog aangejaagd door de snelheidsverhoging naar 130 km/u. waarmee het CDA akkoord ging), waardoor jaarlijks rond de 18.000 mensen jaren eerder sterven en dat voor het grootste deel na een akelig ziekbed (daarbij loopt een groot aantal kinderen long- en luchtwegklachten op.....)...., -de miljarden subsidies aan oliemaatschappijen en de steenkoolmaffia (CDA kabinet Balkenende 4 is tevens verantwoordelijk voor de nieuwe kolencentrales en de miljarden subsidies* voor het opkopen van bossen om die zogenaamd als duurzame biomassa in die centrales te verbranden, waar de uitstoot daarvan nog een fractie vuiler is dan die van steenkool...)..., -het subsidiëren en stimuleren van de intensieve martelveehouderij waardoor in 10 jaar tijd het aantal arme dieren dat wordt groot en doodgemarteld in die doodsindustrie met 100 miljoen is gestegen tot in totaal 600 miljoen dieren (door de methaangasuitstoot uit die barbaarse industrie is Nederland een onevenredig grote aanjager van de klimaatverandering >> methaangas is een 80 keer zo sterk broeikasgas dan CO2, daarover gesproken: de CO2 uitstoot uit de intensieve landbouw en veeteelt in de EU is groter dan de uitstoot van alle autoverkeer in de EU!!! [binnenkort een bericht daarover]) 

Mensen ik kan bij wijze van spreken nog wel een half uur doorgaan, echter de boodschap zal wel duidelijk zijn: Hoekstra is een wel heel smerige oplichter!!! 

  
De twee sufferds en oplichters van het CDA Hoekstra en de Jonge

En dan durft Hoekstra ook te zeggen dat hij een 'gezinsman' is, terwijl hij en zijn CDA de toekomst en de gezondheid voor/van de kinderen in die gezinnen te grabbel hebben gegooid en gooien!!! Hoekstra wil tevens premier van Nederland worden en zoals je kon lezen dat met smerige leugens..... Ook wil Hoekstra Nederland 'herstellen', wat hij daar onder verstaat zal wel flink naar fulmineren van Donald Trump stinken, terwijl hij en zijn partij Nederland kapot maken met de intensieve veehouderij, die ook nog eens een gigantisch uitstoot aan stikstof produceert, ook daar wil het CDA liever niets aan doen: benieuwd hoe dat gaat een land herstellen door het naar de kloten te helpen..... (hoewel de gevolgen daarvan overduidelijk zijn te zien......)

Als je leven en dat van eventuele partner en kinderen lief is, moet je vooral niet op het CDA stemmen, de politici uit deze partij zijn oplichters van het 'hoogste niveau' en deinzen er niet voor terug om tegen maatregelen te stemmen die de gezondheid van de mens en m.n. van het kind ten goede komen..... Zo is vleeseten zonder meer slecht voor de gezondheid en dat geldt dubbel voor kinderen...... Vergeet voorts niet dat diverse besmettelijke ziekten hun oorsprong hebben in de intensieve veehouderij, juist van groot belang als je ziet wat het Coronavirus heeft veroorzaakt door de belachelijke maatregelen waarvoor ook het CDA verantwoordelijk is middels de zwaar disfunctionerende sufferd Hugo de Jonge...... Het CDA is ook tegen het terugdringen van suikergebruik terwijl dat obesitasbevorderend is en als door vleeseten kanker kan veroorzaken...... (het CDA is dan ook grootlobbyist van de suikerboeren en de suikermaffia....)

Onlangs werd bekend gemaakt dat CDA Kamerlid Pieter Omtzigt heeft gelogen waarom Hoekstra niet deelnam aan een verkiezingsdebat, Omtzigt loog keihard dat hij in de ministerraad zat, terwijl hij in werkelijkheid op verkiezingscampagne was in Brabant..... Het is dan ook overduidelijk dat Hoekstra bang is om aan zo'n debat mee te doen, bang dat hij als te licht zal worden bevonden, het CDA heeft dan ook heel veel te verklaren als je de woorden van Hoekstra hoort over hoe hij denkt over de kabinetten Rutte en hoe hij de toekomst van Nederland ziet, een verklaring die zeer zeker niet zonder hoongelach zal worden aangehoord......

Tot slot nog dit: het CDA is tegenstander van het uit de EVP (de EU fractie waarvan het CDA deel uitmaakt) zetten van Fidesz de fascistische partij van de Hongaarse fascist en premier Orbán...... 

* Moet je nagaan: kolenstoker RWE krijgt jaarlijks 1 miljard euro voor het opkopen van bossen om die als biomassa in de kolencentrale te verbranden, bovendien heeft het bedrijf subsidie gehad voor de bouw van die kolencentrale in Eemshaven, dit bedrijf heeft het gore lef om nu van de Nederlandse regering 1,4 miljard te eisen als schadevergoeding omdat de centrale godbetert in 2030 moet worden gesloten (ook voor die late sluiting is het CDA medeverantwoordelijk......)......

Zie ook: 'Aftreden Rutte 3: Hoekstra laat z'n ware gezicht zien en Kees Boonman begaat tienduizendste blunder een waar record!!'

'Wopke Hoekstra (CDA minister van Financiën) pakt de banken aan om vertrouwen te herstellen..... OEF!!'

'Wopke Hoekstra (CDA minister) maakt uitzondering voor afschaffing bonussen.........'

Voor meer berichten over Hoekstra, het CDA, de intensieve martel veehouderij, stikstof, Hugo de Jonge en/of Coronavirus, , klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten