Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 14 februari 2021

D66 wil EU lidmaatschap in grondwet verankeren, 'maar echt niet om te voorkomen dat Nederland uit de EU kan stappen'

Hoorde afgelopen donderdag op BNR (rond 8.40 u.) dat D66 oplichters Kees Verhoeven en Rob Jetten het Nederlandse EU lidmaatschap in de grondwet willen verankeren, te horen was Verhoeven die de Kamer gaat verlaten (waarschijnlijk voor een vet betaalde baan door een politieke benoeming op een bestuurlijke functie, dan wel een baan in het bedrijfsleven).

Volgens Verhoeven is dit om de chaos te voorkomen die in Groot-Brittannië ontstond na het aannemen van het Brexit referendum........ Volgens hare D66 kwaadaardigheid Ollongren (of is het Trollongren ??) hebben 'de Russen' ook het Nederlandse Oekraïne referendum, het Catalaanse en Schotse onafhankelheidsreferendum plus het Brexit referendum gemanipuleerd...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja veronderstel dat de bevolking zonder enige inmenging van 'de as van het kwaad' beslist dat zaken anders moeten........ Overigens als Nederland straks geen zeggenschap meer heeft in de EU is het nog belangrijker dat we niet uit de EU kunnen stappen, immers de ontevredenheid van het volk over een aantal zaken kunnen wel eens desastreus zijn voor de partijen die wel achter de EU staan, zoals D66........

Verhoeven had het gore lef te stellen dat het met deze aanpassing van de grondwet onmogelijk wordt om als Nederland uit de EU te stappen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waarom zou je dan de grondwet aanpassen, enorme oplichter??? Het is wel duidelijk dat D66 bang is dat de Brexit uiteindelijk een groot succes zal blijken te zijn en er een meerderheid komt om alsnog Nederland uit de EU te halen, ofwel Verhoeven, Jetten en daarmee Democraten 66 willen een Nexit ook in de toekomst voorkomen...... 

Verhoeven en Jetten zijn als D66 leden mede verantwoordelijk voor het afschieten van het referendum gereedschap om het volk meer zeggenschap te geven, nogmaals het gaat hier om Democraten 66.......... (voor wat het woord democratie waard is in de ogen van de politici van die partij en daar is m.i. zo goed als niets van over.....) 

Democraten 66? Dictators 666 is een stuk meer passend voor deze partij van volksverlakkers!!!! Onthoud dat ajb als je gaat stemmen volgende maand!! Weg met deze oplichterspartij!!

Zie ook: 'Kees Verhoeven (D66) leest de Nederlander even de EU noodzakelijkheid....... Oei!!!' (een bericht uit 2016!!)

'Rob Jetten (D66 fractievoorzitter) liegt een fikse slag in de rondte in EU verkiezingspraatje' (en zie de links in dat bericht)

'Geheel hypocriet willen de landelijke overheid en de lokale overheden de mogelijkheid om speculatie met huur- en koopwoningen tegen te gaan' (en zie de links in dat bericht, anders dan de eerste 3 hieronder getoonde)

Kajsa Ollongren (D66 minister) vindt de hoogste stijging van de huren in 6 jaar tijd volkomen terecht'

'Kajsa Ollongren (D66 minister) vindt het bevriezen van de huurprijs onwenselijk, terwijl huurders al extra worden gepakt.........'

'Huren in Nederland behoeven niet bevroren te worden aldus Jan-Kees Emmer (Telegraaf)'

Hier nog een door Ollongren geschoten bok: 'Kajsa Ollongren (D66 minister) en de Russische manipulatie van de Provinciale Statenverkiezingen' (en zie de links in dat bericht voor nog meer 'bokken')

En wat betreft het Oekraïne referendum zie: 'Rutte sprak spijt uit tegen Porosjenko over resultaat Oekraïne-referendum.......' (en zie de links in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten