Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 februari 2021

Avondklok verlengd, ondanks dat deze niet helpt tegen Coronabesmettingen, zo geven de oplopende cijfers aan

Begrijp werkelijk niet waarom er ook nog maar één persoon zou zijn (buiten VVD en CDA 'aanhangers'), die nog gelooft in de Coronamaatregelen genomen door VVD premier Rutte, CDA minister de Jonge, CDA minister Grapperhaus en de leden van het OMT, niet alleen vanwege de onafzienbare hoeveelheid blunders, die deze figuren hebben begaan sinds de uitbraak van het Coronavirus, maar vooral ook door de belachelijke avondklok die nu ook in Nederland bewezen niet helpt tegen het aantal besmettingen >> de cijfers lopen per week op met 20%!!! 

En dan de meer dan belabberde versoepelingen, die Rutte nog eens als 'zééééér belangrijk' probeerde te maken met z'n belachelijke opmerking: "We doen hiermee iets heel spannends, zo voel ik dat ook..." ha! ha! ha! ha! ha! (alsof deze megalomane gek een klas met schoolkinderen toespreekt....) Een onzin maatregel als de avondklok door totaal onvoldoende versoepeling van regels te verkopen als 'heel spannend', zoals: -spannend buitensporten tot 27 jaar, -spannend kappers hun werk te laten hervatten en -spannend leerlingen uit het voortgezet onderwijs en mbo, respectievelijk anderhalve dag en één dag per week toe te staan op school lessen te volgen....... Te triest voor woorden en zoals zijn collega's de Jonge en Grapperhaus al een dag tot twee dagen eerder deden, was dit niets anders dan een verkiezingspraatje....... (de Jonge en Grapperhaus lieten in de media weten dat ze 'zo ongelofelijk begaan waren' met de mensen die zo ongemeen hard worden getroffen de Coronacrisis en door uit te spreken dat ze begrip hebben voor de mensen die de maatregelen de neus uitkomen [natuurlijk in andere bewoordingen]) Moet je nagaan: Rutte had enige tijd geleden het gore lef te stellen dat hij niet mee zal doen aan de verkiezingscampagne, terwijl hij dat sindsdien juist meermaals heeft gedaan, vooral door misbruik van de Coronacrisis te maken!!!

De totaal mislukte 'politiek commentator' Kees Boonman, die bij wijze van spreken de vieze bips van Rutte wel kan likken, liet afgelopen zaterdag in MAX Nieuwsweekend weten dat de advertentie die Rutte had geplaatst in de dagbladen, waarin hij mensen opriep om met ideeën te komen ter bestrijding van COVID-19, door hem werd gedaan omdat hij geen tijd heeft om het volk daarvoor op te roepen op tv en radio...... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, Rutte heeft alleen tijd om onnodig bedrijven te bezoeken, minstens een paar keer per week buiten het Kamergebouw z'n grijnzende kop op straat te laten zien en zich verder te laten oplichten door het RIVM en het OMT...... (normaal gesproken heeft deze kwast ook nog tijd om les te geven 'en hoe.....') Bovendien alsof het een probleem is om zijn lulpraatjes over de Coronamaatregelen iets langer te maken en op die manier 'om hulp te vragen....' (overigens zal Rutte niets met de ideeën doen die men hem toestuurt, het moet de bevolking de idee geven dat hij dicht bij hen staat en luistert naar wat het volk zegt, ofwel ook dat was alweer onderdeel van zijn smerige verkiezingscampagne.....)

Zoals zeker het laatste jaar al zo vaak verzucht op deze plek: hoe is het mogelijk dat men Rutte zo'n geweldige premier vindt, terwijl de schoolgaande jeugd, zowel in het basis- als voortgezet en hoger onderwijs een achterstand heeft opgelopen die niet meer is in te halen, zo moest zelfs onderwijsminister Slob toegeven......Het voorgaande nog naast het vernielen van de economie en het laten oplopen van de staatsschuld tot gigantische hoogte, terwijl hij zogenaamd geen geld heeft om verzorgend en verplegend personeel meer te betalen...... (en dat weer na een bezuinigingsprogramma op de de zorg waardoor tijdens Rutte 1, 2 en 3 de helft van het aantal IC bedden is wegbezuinigd, tezamen met een grote capaciteit aan ziekenhuisbedden en verplegend personeel >> van de 2.200 IC bedden toen Rutte 1 aantrad zijn er nog 1.100 over.....)

En dan beste bezoeker nogmaals: WAAROM DE AVONDKLOK VERLENGEN ALS DEZE NIET HELPT HET AANTAL BESMETTINGEN TERUG TE BRENGEN??!!!! De avondklok is hooguit 'legitiem' in oorlogssituatie (terwijl elke oorlog in feite illegaal is), het is een instrument van dictators, perkt onze vrijheid in en schendt daarbij onze burger- en mensenrechten!!!!

Zie ook: 'Avondklok wordt met 3 weken verlengd, zodat andere maatregelen kunnen worden versoepeld...... ha! ha! ha! ha!' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten