Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 februari 2021

Coronavaccin: de Jonge zegt dat van Haga 'paniek zaait' met vraag over doden na Coronavaccinatie.....

Kreeg vanmorgen een Twitterbericht onder ogen, met daarin een video over een debat tussen CDA blunderkoning de Jonge en FVD Kamerlid Wybren van Haga (ben alles behalve een fan van Forum, maar in deze heeft van Haga groot gelijk). In dit fragment stelt de Jonge dat het niet kies is om paniek te zaaien (voor vaccinaties), dit daar van Haga vraagt om onderzoek naar de doodsoorzaak van mensen die tegen het Coronavirus werden gevaccineerd, me dunkt niets te veel gevraagd na bijna een jaar paniekzaaien door de Jonge, VVD premier Rutte, het RIVM (vooral van Dissel) en het Outbreak Management Team (OMT).......  

Volgens van Haga worden zelfs verkeersslachtoffers die in het ziekenhuis nog even worden getest op Corona, als Coronadoden meegerekend..... Dit is wat Mark Peters daarover zegt op Twitter, nadat iemand vroeg of dat verhaal van een auto-ongeluk klopt:

Je hebt mensen die sterven aan Corona en mensen die sterven met Corona. Beide groepen worden geregistreerd als Corona slachtoffers.
----------------------------------
 
Wat betreft de gevaccineerden die intussen zijn overleden, dit zouden er nu 65 zijn, wordt keer op keer gezegd (en zoals door mij voorspeld) dat deze mensen aan onderliggende klachten zijn overleden*, ik neem dan ook aan dat die 65 doden 80 plussers zijn en welke persoon in die leeftijd heeft geen chronisch onderliggende klachten?? Met andere woorden als je je laat vaccineren en je bent 80 plus, je een gerede kans loopt te overlijden 'aan onderliggende klachten...' Tja wie ouder dan 80 jaar met onderliggende chronische klachten wil zo'n risico lopen....?? 
 
In een fragment van dat debat stelde de Jonge doodleuk dat Lareb de organisatie is die over de bijwerkingen gaat en mocht daar reden toe zijn, hij de Kamer zal inlichten......... Ofwel: wanneer Lareb met cijfers zou komen die bevestigen dat mensen zijn overleden aan het vaccin, hij de Kamer zal inlichten...... ha! ha! ha! Ja, dat is 'm geraden ook!! Echter ik krijg steeds meer het gevoel, zoals ook Roland Brautigam dat zal hebben (hij plaatste het Twitterbericht hieronder) dat men liever alle doden na vaccinatie onder de pet wil houden dit 'om paniek te voorkomen......' 

Opvallend dat de Jonge keer op keer zegt dat van Haga paniek zaait, terwijl hij het laatste jaar niet anders heeft gedaan dan angstzaaien voor het virus...... 
 
Wie zojuist Hugo de Jonge heeft gezien en nog twijfelde aan wel/niet vaccinatie, 
die heeft nu z'n antwoord.
Replying to
Hier het filmpje

 https://twitter.com/i/status/1364615717581168644 (zie onderstaande video vanaf ongeveer 3.27 min.)

----------------------------------------

In een uitgebreider fragment op YouTube, waarin van Haga meerdere verpleeg- en verzorgingstehuizen noemt en stelt dat een week tot twee weken na vaccinatie van de bewoners, er een aantal bewoners van die tehuizen zijn overleden, stelt de Jonge dat deze 'discussie giftig is' en je moet oppassen niet mee te gaan in wat er op de sociale media wordt gezegd, daar dit de vaccinatiebereidheid zou schaden, nee je moet heel precies zijn in wat je zegt, aldus de Jonge, terwijl van Haga nu juist met namen van tehuizen komt waar e.e.a heeft plaatsgevonden en niet met verhalen van horen zeggen.......  De Jonge zegt dan dat het juist heel aannemelijk is dat er een uitbraak van het virus is in die tehuizen plaatsvond, daar de vaccinatie niet meteen helpt......** ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl van Haga duidelijk stelt dat deze gevallen iets te opmerkelijk zijn om van toeval te kunnen spreken..... (in andere woorden, maar daar komt het wel op neer) Waarom is het aannemelijk dat er juist een week na vaccinatie plotseling een uiterst snelle en dodelijk uitbraak van het virus plaatsvindt in een tehuis??? Maar dat is geen vraag voor de Jonge, deze zegt dat het uitermate gevaarlijk is om te zeggen dat de ziekte er is omdat er een week eerder werd gevaccineerd en zo voegt hij toe dat is onwaar....... (terwijl hij dat zojuist zelf in feite suggereerde!!)

De Jonge stelt dan dat de bijwerkingen moeten worden gemeld bij Lareb die in alle transparantie zal onderzoeken wat er aan de hand is...... ha! ha! ha! Oh, dus Lareb doet openlijk onderzoek naar de doodsoorzaak, dit zelfs middels een patholoog anatoom?? Lareb kijkt naar wat de patiënt al onder de leden had en zal dan zoals Lareb directeur Agnes Kant (SP) na het eerste geval deed, concluderen dat de overledene één of meerdere onderliggende klachten had, die oorzaak zijn van het overlijden....... Vreemde gang van zaken, immers als je overlijdt aan het virus en je had een paar klachten die ook bij COVID-19 voorkomen (maar ook bij 'gewone griep' normaal zijn), wordt je onmiddellijk zonder enig onderzoek als Coronadode meegeteld...... 

Om z'n verhaal 'meer kracht bij te zetten' geeft de Jonge wat bijwerkingen van het vaccin zoals hoofdpijn, spierpijn, je niet lekker voelen, vermoeidheid en pijn aan de prikplek hebben, "allemaal huis-tuin-en-keukenklachtjes, die overeenkomen met de bijwerkingen zoals die gemeld waren in het klinisch onderzoek", vervolgend met dat er niets vreemds aan de hand is met die bijwerkingen en als dat wel zo is, is het Larebs taak om dat aan ons te melden: "En dat is het moment waarop ik de Kamer informeer", aldus de Jonge...... Weer zegt hij dan dat we geen paniek moeten zaaien (als mensen kort na vaccinatie overlijden en dat niet aan huis-tuin-en-keukenklachtjes.....') "Terwijl dat echt niet nodig is en ondermijnend zou kunnen zijn voor de volksgezondheid...."

Op dat moment na 3:27 min. komt van Haga weer aan het woord en dat is ook het deel wat in bovenstaand Twitterbericht is opgenomen. Volkomen terecht merkt van Haga op dat hier een omdraaiing van zaken plaatsvindt, dus als je overlijdt en je had een paar Coronaklachten ben je een Coronadode, of als je na een dodelijk auto-ongeluk nog wordt onderzocht op het virus en dit onderzoek is positief, men dit wel toeschrijft aan het Coronavirus....... (nogmaals terwijl ouderen die overlijden niet worden onderzocht op het virus, maar men stelt dat deze zijn overleden aan onderliggende klachten......)

Ongelofelijk om te zien, dat van Haga uiteindelijk afhaakt, i.p.v. de Jonge helemaal 'af te maken......'

Hier de meer uitgebreide video van 5:40 min.:

Het is intussen bekend dat je na vaccinatie besmettelijk bent voor anderen, waar dr. Fraudski (Fauci) stelt dat men zelfs heel lang besmettelijk blijft na vaccinatie en nog maanden een mondmasker zal moeten dragen..... Ofwel in tehuizen worden mensen met bepaalde klachten uit voorzorg niet ingeënt, wie zegt mij dan dat deze mensen niet zijn besmet door medebewoners of gevaccineerd personeel?? Verder lijkt het me niet onmogelijk dat ouderen zo ziek worden van de vaccinatie dat ze overlijden..... Vergeet niet dat men de ouderen met fikse onderliggende klachten niet heeft meegenomen in het veel te korte klinische onderzoek naar de effecten van het vaccin...... En als al zo vaak op deze plek gezegd: waarom een vaccin vertrouwen als de makers deze zelf niet vertrouwen, immers de farmaceuten eisen van de landen waar hun vaccin wordt verspreid dat ze niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen...... (hoe zat dat ook alweer met de broer van de Jonge, was die niet werkzaam voor een bedrijf dat banden had met AstraZeneca...??)

================================

* Deze doden worden niet gemeld in de media, immers 'ze zijn aan onderliggende klachten overleden en niet aan het Coronavaccin'. Eénmaal hoorde ik op ik dacht Radio1 (anders BNR) dat er één oude persoon was overleden, kort na vaccinatie. Men had Agnes Kant (voormalig SP politicus) aan de telefoon, Kant is directeur van bijwerkingencentrum Lareb en haar werd gevraagd naar die dode, waarop Kant met de dooddoener kwam dat deze oude persoon aan onderliggende klachten was overleden en niet aan de vaccinatie........ (ben zeer benieuwd hoe dat 'transparant' is onderzocht)

** Je zou uit de woorden van de Jonge kunnen concluderen dat er na vaccinatie van de bewoners van die tehuizen een uitbraak van het virus is te verwachten!! (en hoe zit het met de gevaccineerde zorgmedewerkers, immers die blijven lange tijd besmettelijk??!!!)

Zie ook: 'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

Coronavirus: Zweden minder oversterfte zonder enige aantasting van burger- en mensenrechten........'

'Westen hekelt Rusland en China voor het verspreiden van anti-Coronavaccins in arme landen'

'Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen'

'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Moderna vaccin volgens Nederland getest op ouderen, een leugen van formaat!!'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes' (met o.a. de aankoop van vaccins door Trump bij AstraZeneca en zie de oudere links in dat bericht!) 

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (en van landen waar het door deze fabrikant geproduceerde vaccin wordt verspreid en waar deze fabrikant eist niet vervolgd te kunnen worden voor ernstige bijwerkingen; dit geldt voor alle in het westen geproduceerde vaccins......)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Intellectueel Eigendom reden voor rijke landen om arme landen tegen te houden COVID-19 medicijnen na te maken......'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting' (op 20 januari 2021 werden er in de VS meer dan 10 gevallen gemeld van aangezichtsverlamming na vaccinatie, terwijl het aantal doden na vaccinatie onder de pet wordt gehouden, laat staan dat men zal toegeven dat gevaccineerden anderen hebben besmet; voorts zijn er al een aantal oude mensen overleden, nadat deze een vaccin kregen toegediend.....)

'Coronavirus: China door het slijk halen' (en zie de links in dat bericht)

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) (dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (het zijn er uiteindelijk toch 2 geworden, maar met de toevoeging dat men hoogstwaarschijnlijk jaarlijks opnieuw 1 of 2 injecties 'nodig heeft...')

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

'Verlenging lockdown omdat de huidige lockdown niet werkt...... ' (zie ook de waarschuwing voor het vaccineren van ouderen in dat bericht)  

-----------------------------------------------

En terzijde maar wel van belang: 'Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Achterstand in Onderwijs door Coronacrisis niet meer in te lopen aldus CU minister Slob

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid

'Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

'Grote farmaceuten hebben geen belang bij genezing van patiënten en het goedkoop ter beschikking stellen van medicijnen aan arme landen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten