Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 februari 2021

Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen

Een aantal dagen geleden kreeg ik een Facebook bericht van Joost van der Zwan, waarin een foto van de bijsluiter van het AstraZeneca vaccin. Er was al wat ophef geweest over de inhoud, waar mensen werden weggezet als wappies die beweerden dat er genetisch gemanipuleerd materiaal zou zijn gebruikt voor de fabricatie van het vaccin en dat dat dit materiaal zich in het vaccin zou bevinden. De werkelijkheid geeft aan dat het adenovirus van een chimpansee werd gebruikt voor de vaccinproductie, het proces voor gebruik van het adenovirus gebeurt in genetisch gemanipuleerde niercellen uit een menselijke foetus....... (let wel: dat betekent niet dat die cellen zich in het vaccin bevinden) Maarrrrr: de bijsluiter geeft wel degelijk aan dat er genetisch gemanipuleerde organismen zijn te vinden in het vaccin!! >> This product contains genetically modified organisms (GMOs)

Dacht altijd dat in de EU genetisch gemanipuleerde zaken verboden zijn in producten voor menselijke consumptie....

Laura Nienhuis Mengerink heeft van het e.e.a. op Facebook een mooie sarcastische post gemaakt, waar ze uiteindelijk stelt dat ze haar maar een Wappie moeten noemen:

Joost van der Zwan

12 februari 21:00

Laura Nienhuis Mengerink

11 februari om 8:35

BELACHELIJK dat mensen denken dat er genetisch gemanipuleerd materiaal toegepast is in vaccins...
of het adenovirus van een chimpansee...
of zelfs de cellijnen van een geaborteerde baby!! Mensen die dat denken zijn echte complotgekken! Wappies!
Noem mij maar Wappie! (Maar het staat wél gewoon in de bijsluiter)

Ik ging zoeken op wat de Europese Commissie zegt over het AstraZeneca COVID-19 vaccin en daar staat precies hetzelfde te lezen als in de bijsluiter (de 'vet markering' is door mij toegevoegd):

3 This medicinal product is subject to additional monitoring. This will allow quick identification of new safety information. Healthcare professionals are asked to report any suspected adverse reactions. See section 4.8 for how to report adverse reactions.1. NAME OF THE MEDICINAL PRODUCTCOVID-19 Vaccine AstraZeneca suspension for injectionCOVID-19 Vaccine (ChAdOx1-S [recombinant])2. QUALITATIVE AND QUANTITATIVE COMPOSITIONThese are multidose vials which contain 8 doses or 10 doses of 0.5 ml per vial (see section 6.5).One dose (0.5 ml) contains: Chimpanzee Adenovirus encoding the SARS-CoV-2 Spike glycoprotein (ChAdOx1-S)*, not less than 2.5 × 108 infectious units (Inf.U)*Produced in genetically modified human embryonic kidney (HEK) 293 cells and by recombinant DNA technology.This product contains genetically modified organisms (GMOs).Excipient with known effectEach dose (0.5 ml) contains approximately 2 mg of ethanol.For the full list of excipients, see section 6.1

(door op de bovenstaande link te klikken (die met 'Europese Commissie' begint), krijg je het hele document te zien) 

Het vaccin zou volledig veilig zijn zoals ons telkens weer wordt verteld, terwijl de farmaceuten van de landen (waar hun vaccin wordt verspreid) eisen dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen...... Hier nog een video uit de laatste gedeelde post van Joost van der Zwan, waarin vragen worden gesteld over wat je wel of niet kan na vaccinatie, deze worden beantwoord met nee of onbekend (veiligheidsgordels vast!!):


Weet niet hoe jij erover denkt, maar geef mijn portie maar aan Fikkie (oh nee dat zou meteen een dierproef zijn en daar ben ik faliekant tegen.....) Uh, steek die injectie maar in je reet bips!!! 

Vreemd toch dat er altijd weer mensen zijn die ook voor complotdenkers worden uitgemaakt, terwijl ze wel degelijk gelijk hadden en hebben*!! (het stempel complotdenkers is dan ook 'een mooie uitvinding' voor overheden om mensen die terechte kritiek hebben de mond te snoeren, de term werd overigens bedacht door de CIA die de mensen de mond wilde snoeren die volkomen terecht grote kritiek hadden op de meer dan belachelijke officiële lezing over de moord op VS president John F. Kennedy (JFK)....... Zie: 'John Fitzgerald Kennedy, de samenzwering tot moord in 5 video's: geen theorie >> de echte samenzweringstheorie is dat hij 'werd vermoord door Lee Harvey Oswald'' (en zie de links in dar bericht)

* Wat niet wil zeggen dat er geen totaal ongeloofwaardige en belachelijke complottheorieën rondgaan.  

Zie ook: 'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten'

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Moderna vaccin volgens Nederland getest op ouderen, een leugen van formaat!!'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes' (met o.a. de aankoop van vaccins door Trump bij AstraZeneca en zie de oudere links in dat bericht!) 

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (en van landen waar het door deze fabrikant geproduceerde vaccin wordt verspreid en waar deze fabrikant eist niet vervolgd te kunnen worden voor ernstige bijwerkingen; dit geldt voor alle in het westen geproduceerde vaccins......)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Intellectueel Eigendom reden voor rijke landen om arme landen tegen te houden COVID-19 medicijnen na te maken......'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting' (op 20 januari 2021 werden er in de VS meer dan 10 gevallen gemeld van aangezichtsverlamming na vaccinatie, terwijl het aantal doden na vaccinatie onder de pet wordt gehouden, laat staan dat men zal toegeven dat gevaccineerden anderen hebben besmet; voorts zijn er al een aantal oude mensen overleden, nadat deze een vaccin kregen toegedien.....)

'Coronavirus: China door het slijk halen' (en zie de links in dat bericht)

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) (dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (het zijn er uiteindelijk toch 2 geworden, maar met de toevoeging dat men hoogstwaarschijnlijk jaarlijks opnieuw 1 of 2 injecties 'nodig heeft...')

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'Coronavirus: opmerking bij vaccins' (deze post werd door Google gecensureerd, alle afbeeldingen, waarvan minstens één met tekst werd verwijderd, zodat je niets meer hebt aan dit bericht..... Het originele Facebook bericht van Marjolein Jansen werd in haar geheel verwijderd: censuur in Nederland, niet tijdens WOII maar anno 2020!!!)

-----------------------------------------------

En terzijde maar wel van belang: 'Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Achterstand in Onderwijs door Coronacrisis niet meer in te lopen aldus CU minister Slob

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie'

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid

'Rutte (demissionair VVD premier) vraagt OMT om advies over avondklok, een advies dat hij al minstens 2 keer eerder ongevraagd kreeg en (nog) meer Coronablunders

'Grote farmaceuten hebben geen belang bij genezing van patiënten en het goedkoop ter beschikking stellen van medicijnen aan arme landen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten