Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 februari 2021

Avondklok moet per direct worden opgeheven aldus rechter.... ha! ha! ha! ha! ha!

De rechter heeft in een kort geding, aangespannen door Viruswaarheid, geconcludeerd dat de avondklok per direct moet worden opgeheven..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 

De rechter stelt volkomen terecht dat er geen sprake was van een noodsituatie op grond waarvan een dergelijke draconische maatregel kon worden ingevoerd, immers: 

  • eerder stelde het kabinet dat een avondklok niet nodig was
  • daarna vond er voor de invoering geruime tijd overleg plaats over het wel of niet invoeren van die avondklok
  • vervolgens vond er eerst een spoedoverleg plaats met de Kamer
Deze zaken geven volgens de rechter aan dat er geen sprake was van een noodsituatie!!  

De mooiste uitspraak van de rechter was wel de opmerking dat het in het geheel niet duidelijk is dat een avondklok noodzakelijk is in de strijd tegen het Coronavirus..... En inderdaad uit onderzoek in het buitenland, waar men al veel eerder dan Nederland een avondklok instelde, is niet gebleken dat dit effect heeft op de verspreiding van het virus...... In de landen die de avondklok zelfs vervroegden, was eerst een lichte daling te zien van het aantal besmettingen, echter of dat lag aan de avondklok is niet duidelijk daar het aantal besmettingen na 1 of 2 dagen weer met dezelfde snelheid opliepen...... 

De zoveelste blunder van VVD premier en aartsleugenaar Rutte, de de disfunctionerende pedante CDA zak patat de Jonge en zijn partijcollega 'wetshandhaver' en bewezen Coronamaatregelen overtreder Grapperhaus, plus natuurlijk het wanpresterende 'Outbreak Management Team' (OMT)....... 

Benieuwd hoe het nu zal gaan met de al uitgedeelde boetes, immers als de rechter stelt dat de avondklok onrechtmatig is, zijn de boetes daarop dat al helemaal!! 

'Vorige week ruim 7000 boetes voor het overtreden van de avondklok' (foto en link van/naar bericht van RTL Nieuws)

In feite heeft de rechter de hele avondklok maatregel afgeschoten met zijn beoordeling daarvan als een overbodige, niet werkende maatregel!!!

Vanmiddag om 16.00 u. buigt de rechter zich over het verzoek van Rutte en zijn misdadigersbende, die de uitspraak van de rechter willen schorsen...... Je kan er donder op zeggen dat die rechter meegaat in de wens van Rutte en het zootje......  

Toch geeft dit nog eens aan op wat een belachelijke manier kabinet Rutte 3 beleid voert op het Coronavirus en dat zal wellicht zelfs gevolgen hebben voor de manier waarop men later terug zal kijken op de avondklokrellen........

Zie ook: 'Rutte (VVD premier) stelt dat verklaringen geven voor de avondklok-rellen hetzelfde is als begrip tonen voor de daders' (terwijl het falende beleid van Rutte en z'n boevenbende verantwoordelijk is voor de grote onvrede die tot deze rellen hebben geleid......)

'Rellen naar aanleiding van de avondklok gevolg van falend regeringsbeleid'

'Coronabeslommeringen: lockdown en avondklok terwijl werknemers massaal naar het werk gaan'

'Coronavirus: lord Sumption gedemoniseerd daar hij kritiek leverde op de lockdown en gedeeltelijke weerlegging van de kritiek op beweringen van Baudet' (en zie de links in dat bericht)

'Grapperhaus (CDA minister Justitie) overtreding Coronaregels: boete en strafblad ofwel hij dient per direct op te stappen!!' (immers je mag als minister geen strafblad hebben)

Jorritsma, 'burgemeester' Eindhoven, vindt uitkleding van wetgeving op privacy en mensenrechten noodzakelijk.............' (ja ja, een echte scherpslijper die hunkert naar totale macht, of anders gezegd: een politiestaat....)

'Emile Roemer (SP burgemeester Heerlen) vindt de hoogte van de Coronaboete terecht' (hierbij gaat het om de boete tijdens de eerste golf, je weet wel een boete van € 400,-- voor iedereen [dus niet inkomensafhankelijk, iets waar de SP achter zou moeten staan...] met daaraan gekoppeld vanwege de hoogte van die boete een strafblad, waarvoor Grapperhaus niet werd veroordeeld en na zijn grove overtreding van de regels werd de boete verlaagd.......) 

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn'

Voor meer berichten over het Coronavirus, klik op dat label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten