Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 november 2020

Baudets Forum voor Democratie stort in: ach niets leuker dan fascisten die elkaar de kop inslaan

Best vermakelijk het instorten van Forum voor Democratie (FVD), telkens weer fascisten die denken het volk achter zich te kunnen scharen, terwijl men elkaar de hersens inslaat..... Het moet niet gekker worden in dit land, hè fascist Eerdmans? (die trouwens ook lid is van de FVD en zijn kans schoon ziet om voorzitter en lijsttrekker van deze partij te worden.....) Inderdaad: gekker moet het niet worden!!  

Chaos in FVD na terugkeer Baudet, bestuur overweegt hem uit partij te  zetten | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nlFascist Baudet

Hoorde gistermiddag Baudet nog op de radio, man man wat een flapdrol, eerst legde hij het leiderschap naast zich neer en nu kondigt hij partijverkiezingen aan om een nieuwe leider aan te wijzen, met nieuw bedoelt hij dan uiteraard zichzelf, zo liet hij weten.... ha! ha! ha! ha! Dit terwijl hij z'n eigen kantoor niet meer in kan!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nanninga liet weten dat de zaak Baudet een onfrisse bruine lucht heeft..... ha! ha! ha! ha! Blijkbaar heeft ze haar geur terug en verwart ze haar eigen bruine fascistische stank met die van Baudet, want Nanninga verspreidt die lucht al heel lang, al van ver voor Baudet in het politieke zicht kwam!! 

Over fascisme gesproken: de politici en leden van FVD  'snappen blijkbaar niet' dat fascisme niet alleen met Jodenhaat te maken heeft, je zou bijna zeggen integendeel, daar de Jodenhaat is ingewisseld voor Turken-, arabieren- en berberhaat...... Forum is als de PVV een fascistische partij!! (oh nee, de PVV is geen partij maar een fascistische beweging)

Zie ook: 'Annabel Nanninga en Forum voor Democratie waarschuwen in video voor eigen jodenhaat....' (een bericht van februari 2018)

''Het Marokkanen probleem': fascistisch 'oproer' in De Balie..........' (alweer met 'pittige uitspraken' van fascist Nanninga)

'Ramautarsing (Forum voor 'Democratie' en homohater) en de rel over zijn koppeling IQ - huidskleur'

Voor meer berichten over FVD, Baudet, Nanninga en/of Eerdmans, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten