Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 november 2020

Bruls, voorzitter van het veiligheidsberaad, wil tijdens oud en nieuw Coronaparty's voor jongeren.... ha! ha! ha! ha!

Terwijl de politie elk weekeinde bezig is met het bestrijden van Coronaparty's, kwam de burgemeester van Nijmegen, een blaaskaak die zich voorzitter van het veiligheidsberaad mag noemen, met de idee om tijdens oud en nieuw Coronafeesten te organiseren voor jongeren...... Dit daar men anders met 'wild west' situaties te maken zal krijgen, zo liet de wijsneus weten.....

Bruls mag blijven: van 'compromis-burgemeester' naar 'top-erkenning' |  Nijmegen e.o. | gelderlander.nl  Bruls is echt een figuur die je je kind toevertrouwt voor een feest......

Hoe ongelofelijk dom moet je zijn om met alle maatregelen die nu van kracht zijn, te pleiten voor feesten waar dergelijke maatregelen onmogelijk zijn..... Bruls is burgemeester en zou toch moeten weten dat zich na grote feesten wild west situaties voordoen met mensen die fiks onder invloed zijn van de harddrug drank..... (en maar al te vaak van andere drugs als XTC....)

En wat wil Bruls dan met jongeren die de 18 jarige leeftijd nog niet hebben bereikt, hen de toegang ontzeggen? Alsof die jongeren de Coronahysterie al niet meer dan zat zijn en bereid zijn de kont tegen de krib te gooien....... 

Dan te bedenken dat de Jonge met de meer dan belachelijke mededeling kwam dat we ons met de kerst  geen Coronavirus' cadeau onder de kerstboom moeten geven..... (ha! ha! ha! ha! Nee dat doen we dan wel met oud en nieuw!!)

Volgens Bruls zou een jongerenwerker of wijkagent zo'n feest kunnen begeleiden....... ha! ha! ha! ha! ha! 'Prettige wedstrijd' voor deze begeleiders!!

Totaal ongeloofwaardig en bijzonder dom dit idee!! De hoogste tijd om het Coronavirus als een grieppandemie te behandelen: extra voorzichtig omgaan met zwakke, chronisch zieken en ouderen. Zie Zweden: na een iets hoger aantal doden bij de eerste golf, vond men de afgelopen maanden amper besmette personen, terwijl men COVID-19 inderdaad behandelde als een pandemie, dus geen maskers, afstand enz. enz.  Het leven ging gewoon door en werd er amper extra werkloosheid veroorzaakt, alleen bedrijven die met export te maken hebben, hadden te doen met moeilijke omstandigheden...... Nu loopt het aantal ziektegevallen in Zweden wel op, maar dat heeft alles te maken met de gewone griepgolf, immers de Corona PCR test is zonder meer waardeloos en geeft minstens 50% vals positieven....... Zie daarvoor bijvoorbeeld: 'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' (en zie de links in dat bericht)

Zie ook: 'Coronavirus: Rutte (VVD premier) en de Jonge (CDA minister) schuiven verantwoording af op burgemeesters terwijl Bruls met 2 km/u. uit de bocht vliegt' (en zie de links in dat bericht)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten