Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 november 2020

Luchtvaart voert Coronapaspoort in

Nog voordat iedereen verplicht wordt een vaccinatie te nemen, waarvan op de lange termijn de bijwerkingen niet bekend zijn*, komt de IATA, de belangenbehartiger van de luchtvaartmaatschappijen al met een 'Coronapaspoort', iets waar Bill Gates** al mee bezig is om over de wereld uit te rollen, een paspoort waarschijnlijk ook in de vorm van een onderhuidse chip (dat vooralsnog op vrijwillige basis), zodat je gebruik mag blijven maken van het openbaar vervoer, openbare gebouwen als winkels, horeca en gemeente-/stadhuizen....... Volgens DeBeurs.nl zal het paspoort voor luchtvaartmaatschappijen in de vorm van een app worden gebracht,

Beetje vreemd, immers waarom zou je niet ingeënte passagiers weigeren als de rest in het vliegtuig wel een vaccin heeft gekregen, immers de enige persoon die daar last van kan hebben is juist de niet ingeënte reiziger..... Hetzelfde geldt uiteraard in het groot, als het grootste deel van de bevolking is gevaccineerd, lopen alleen de niet gevaccineerden de kans het virus op te lopen...... (zie zoals het op de bijbelbelt of biblebelt gaat met vaccineren van kinderen, terwijl juist de heel jonge kinderen die nog niet zijn gevaccineerd de kans lopen besmet te worden, bijvoorbeeld met het mazelenvirus, door een ouder kind, daarvan is met COVID-19 geen sprake!!)

Voorts schenden de luchtvaartmaatschappijen met deze eis tot vaccinatie, artikel 11 van de grondwet: Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam.

Het is een schande dat luchtvaartmaatschappijen in feite op de stoel van de afzonderlijke wetgevers gaan zitten (en reken maar dat die akkoord gaan, immers de politiek zit vol met lobbyisten voor de luchtvaart......) Uiteraard verschuilen deze maatschappijen zich achter de diverse regeringen die e.e.a. eisen, echter daar zouden deze maatschappijen gezamenlijk nee tegen moeten zeggen, immers het is ook in het belang van die landen dat men toegang heeft tot hun grondgebied hetzij voor zaken, politiek, dan wel toerisme........ 

Bij dit alles moet niet vergeten worden dat het vaccin tegen COVID-19 allesbehalve veilig is....***

Luchtvaartbranche komt met 'coronapaspoort' voor reizigers

Gepubliceerd op 23 november 2020 16:58

Luchtvaartbranche komt met 'coronapaspoort' voor reizigers | DeBeurs.nl

GENÈVE (AFN/BLOOMBERG) - De luchtvaartsector komt met een eigen 'coronapaspoort' waarmee reizigers snel kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn of de noodzakelijke negatieve test voor het coronavirus hebben gehad die in sommige landen verplicht is. Daarmee wil de internationale luchtvaartbrancheorganisatie IATA het internationale reizen vergemakkelijken. De app moet begin volgend jaar beschikbaar komen.

In het paspoort moeten informatie over reisvereisten, zoals verplichte tests of vaccinaties, beschikbaar komen voor reizigers, maar moet ook snel te zien zijn of de luchtvaartpassagiers aan die eisen voldoen. Daardoor moeten overheden, laboratoria, luchtvaartmaatschappijen en reizigers informatie aan kunnen leveren die dan in die app gekoppeld worden. Daarbij maakt de IATA gebruik van software die het al ontwikkelde om te kijken of reizigers de juiste visa hebben.

Volgens de branchevereniging slaat de app geen gegevens op en maakt die gebruik van de blockchain. iPhone-gebruikers kunnen in het eerste kwartaal van volgend jaar de app gaan gebruiken, verwacht de IATA. Mensen met een Android-telefoon moeten tot het tweede kwartaal wachten. De komende tijd test de branchevereniging het coronapaspoort samen met luchtvaartconcern IAG, het moederbedrijf van onder meer British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus.

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas liet al weten te kijken of een vaccinatie verplicht gesteld kan worden voor internationale reizen van en naar Australië. Topman Alan Joyce zei dat in een interview op de Australische televisie. Hij liet weten te verwachten dat ook andere maatschappijen dat voorbeeld zouden volgen.

=======================================

*   De farmaceuten bedingen al dat ze niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventuele ernstige bijwerkingen op de langere termijn (en dan durven virologen te zeggen dat de vaccins veilig zijn, terwijl de makers daar bepaald niet zeker van zijn, zo blijkt.....)

**  Gates is grootaandeelhouder van de farmaceutische maffia en heeft zeker wat betreft de rijke westerse wereld er alle belang bij dat zoveel mogelijk mensen gevaccineerd worden, immers goed voor zijn aandelen. Daarnaast verdient deze plork uiteraard aan zo'n internationaal Coronapaspoort, dat al klaar zou zijn voor gebruik, ofwel twee 'megavliegen' in één klap!! (tja, Gates wil natuurlijk wel zijn privéjet blijven vliegen......)

*** Zie: 'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19'

Zie ook: 'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus'

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking'

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort''

'RIVM mag locatiegegevens van smartphones inzien i.v.m. het Coronavirus en deze gegevens een jaar lang bewaren' (!!!!)
En zie terzijde ook: 'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen..... (?)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen'

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden'

'Burgerrechten waaronder privacy aangetast door 'strijd' tegen het Coronavirus

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet' (!!!!)

'Coronavirus: farmaceuten zijn nu al doende de prijs voor een vaccin op te drijven' (bericht van maart dit jaar)

'Coronavirus: Roche laat zien waar farmaceuten voor staan: inhumaniteit, zelfzucht en bakken geld verdienen'

'Robert F. Kennedy sprak op anti-Coronamaatregelen demo in Berlijn, gecensureerd door veel van de reguliere westerse mediaorganen' (opvallend dat men in de reguliere media amper of niet ingaat op de argumenten die Kennedy aanvoerde, wel heeft men overdreven veel aandacht voor het handjevol neonazi's dat meedeed aan de demonstratie, waarbij het lijkt of de hele demo bestond uit neonazi's >> een leugen van formaat!!)

'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten' 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten