Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 november 2020

Nanninga stapt uit Forum vanwege nazisme dat ze zelf aanhangt

Nanninga, een 'op en top fascist', liet gisteren weten dat ze uit het Forum voor Democratie (FVD) stapt en had het gore lef daarbij de volgende woorden te gebruiken: "Een partij waar nazisme bescherming krijgt en opbouwende interne kritiek stelselmatig wordt afgestraft, is niet mijn partij......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nanninga had in het recente verleden totaal geen moeite met het zich uitlaten op een manier die de 'eerste beste' neonazi niet zou misstaan, neem het volgende Twitterbericht van Nanninga (ook te vinden in het volgende bericht 'Annabel Nanninga en Forum voor Democratie waarschuwen in video voor eigen jodenhaat....'):


Annabel Nanninga en FvD waarschuwen voor eigen jodenhaat in filmpje


Zie ook: 'Baudets Forum voor Democratie stort in: ach niets leuker dan fascisten die elkaar de kop inslaan'

'Verkiezingsuitslag: FVD grote winnaar >> Nederlander gemiddeld dommer en meer fascistisch' (waar Nanninga en de rest van FVD ook nog eens klimaatsceptici zijn, terwijl Exxon en Shell uit eigen onderzoek al decennia geleden hebben toegegeven dat de verbranding van fossiele brandstoffen de oorzaak is van de snelle klimaatverandering......)

''Het Marokkanen probleem': fascistisch 'oproer' in De Balie..........'

'Ramautarsing (Forum voor 'Democratie' en homohater) en de rel over zijn koppeling IQ - huidskleur'

Voor meer berichten met Nanninga, Thierry Baudet, Eerdmans (nog een fascist die uit FVD is gestapt) en/of FVD, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten