Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 1 november 2020

KPN neemt glasvezelnetwerk in Drenthe over

DeBeurs.nl kwam afgelopen vrijdag met het bericht dat KPN een glasvezelnetwerk overneemt in Drenthe. Dacht dat we anti-monopolie (anti-trust) wetgeving hadden, blijkbaar geldt die wetgeving niet voor bedrijven als KPN....... Eén en ander is wat  mij betreft nogmaals een teken dat de ACM, de Autoriteit Consument & Markt niet werkt, zoals zoveel overheidsorganen incapabel zijn om hun taak uit te voeren (vreemd overigens dat in Autoriteit Consument & Markt, de consument als eerste wordt genoemd, terwijl de ACM er vooral is om de belangen van het bedrijfsleven te behartigen......*)

De KPN neemt een kabelaar over in een provincie waar de KPN het voor een deel van de bevolking in het verleden heeft laten afweten als het gaat om toegang tot het internet.......... Mijn excuus bij plaatsing vergeten en na een paar uur toegevoegd: het bestaan van Sterk Midden-Drenthe is al een bewijs dat KPN allesbehalve haast had om het betreffende gebied van glasvezelkabel te voorzien!!

KPN neemt glasvezelnetwerk in Drenthe over

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 08:54

Coöperatie Sterk Midden-Drenthe draagt glasvezelnetwerk over aan KPN -  Dagblad van het Noorden

ROTTERDAM (AFN) - Telecombedrijf KPN neemt het glasvezelnetwerk van de coöperatie Sterk Midden-Drenthe over. Daarover hebben de partijen overeenstemming bereikt. Er zijn geen financiële details naar buiten gebracht.

Het netwerk bestaat uit circa 5900 adressen en ligt in het buitengebied van de gemeente Midden-Drenthe, bestaande uit 23 dorpen en kernen. Naar verwachting is de overname in november dit jaar afgerond.

Volgens KPN is en blijft het netwerk een open netwerk, toegankelijk voor diverse telecomaanbieders. Voor de aangesloten consumenten en tevens de leden van de coöperatie verandert er niets.

======================================

* Zie: 'ACM een knettergekke autoriteit, die allesbehalve de belangen van de consument behartigt!!!

'Zorgverzekeraars lichten de klanten op, gedoogd door o.a. de ACM..........'

Zie ook: 'KPN met zijden handschoenen aangepakt voor frauduleus handelen'

Voor meer berichten met de ACM, KPN, fusies, en/of monopolie, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten