Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 april 2015

ACM een knettergekke autoriteit, die allesbehalve de belangen van de consument behartigt!!!

Gisteren in 'De Beurs.nl' het bericht van de ACM, dat KPN meer vrijheid krijgt om te onderhandelen met concurrenten over het gebruik van het KPN netwerk. Afspraken met concurrenten hoeven in het vervolg niet meer ter goedkeuring voorgelegd te worden aan deze ACM (Autoriteit Consument en Markt).

Wat KPN eigenlijk wilde was de verplichting aan Ziggo (heeft UPC opgevreten), haar netwerk open te stellen voor andere aanbieders (Ziggo en KPN zijn verreweg de twee grootste 'kabelaars' in ons land). De ACM wil dat dit netwerk gesloten blijft om (houdt u vast): het voor andere aanbieders 'technisch' niet mogelijk is, om  onderscheidende producten te leveren via de kabel, openstelling zou dus niet leiden tot keuzevrijheid van de consument.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar dus wel bij KPN, waar geloof ik alleen Tele2, een volle dochter van KPN, gebruik van maakt..... Trouwens alsof dat de enige manier is voor een aanbieder zich te onderscheiden, wat dacht u van een lagere kostprijs???!!! Is dat tegen het belang van de consument of zo....???

De ACM spreekt over een gelijk speelveld (dat zou bewaakt moeten worden); jezus, hoe krom kan je lullen???!! Daarover gesproken, twee grote aanbieders op de Nederlandse markt: is dat wel een gelijk speelveld......?? En ze dan ook nog eens verschillend behandelen....... ha! ha! ha! ha! ha!

Trouwens heeft de leiding van de ACM aandelen in Ziggo.....????
'Voor de goede orde: de ACM is een 'onafhankelijke toezichthouder, die onder het ministerie van Economische Zaken valt........ ha! ha! ha! ha! Dus uw belangen worden niet behartigd door deze 'onafhankelijke' autoriteit, die dat wel zou moeten doen en wordt op de koop toe, ook nog eens via de belasting, door diezelfde consument betaald!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten