Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 april 2015

Henk Hagoort: "de Passion voorziet in een behoefte...." en de publieke omroep is een Albert Heijn! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Grofgraaier Hagoort, voorheen bij de EO, nu een autoritaire vervelende bastaard die de lakens uitdeelt, voor een groot deel van de publieke omroep, zeg maar de publieke pooier, was gistermorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. De hufter werd o.a. gevraagd naar de kosten voor een project, dat hij samen voor de NPO met SBS en RTL uitvoert, maar daar wilde hij de prijs niet van noemen, precies zoals hij dat niet voor programma's wil doen, concurrentie enzo..... ha! ha! ha! ha! Alsof een tv producent niet binnen een dag te weten kan komen, wat de kosten van een concurrerend programma zijn........ Deze enorme belastingvreter durfde dit zelfs met de ophef over de salarissen bij ABN Amro te vergelijken, 'voor je het weet is het een politieke discussie.........' Godverdomme wat een klootzak, alsof de publieke omroep niet iets heel anders is, dan een bank, die door schoftenbeleid omdondert en dan door politiek schoftentuig weer op de been wordt geholpen, ten koste van de door de bevolking opgebrachte belasting...... De publieke omroep is nu juist een orgaan, waar de kijker grote invloed zou moeten hebben en waar de financiering e.a. zaken, juist transparant moeten zijn, het is godverdomme geen particulier bedrijf!!! Die hele publieke omroep is vanaf de start opgebouwd met subsidie, m.a.w.er kan niets zonder subsidie, alsof de ploert, die zich intussen god waant, dat niet weet...... Ach, zie wat een aantal radio en tv presentators grof bij elkaar kunnen graaien, al is dat gelukkig intussen bekend. Dat geeft wel aan, dat de bedragen die Hagoort niet wil noemen, wel helemaal gigantisch hoog moeten zijn!!!

Over de gemaakte 'Fröhlich rel', u weet wel, BNR die een reclame wilde laten uitzenden, maar die werd geweigerd door de STER*, stelde Hagoort het normaal te vinden, dat deze reclame werd geweigerd. Volgens deze kwaadaardige hufter, die al een minuut of 5 zat te lullen, als was hij door een horzel gestoken, stelde dat je geen reclame voor een concurrent maakt, waar je zonder te betalen op kan afstemmen. Netflix is wat anders volgens Hagoort, daar moet je voor betalen....... ha! ha! ha! ha! ha! Waar slaat 't op, is hij bang, dat bijvoorbeeld de luisteraars erachter komen, dat Radio1 constant de BNR programmering kopieert???? Nog buiten het feit, dat Radio1, BNR presentatoren heeft overgenomen middels een berg belastinggeld...... De domste vergelijking die hij nog even maakte, als het gaat over die geweigerde reclame: Albert Heijn gaat ook geen reclame maken voor Jumbo...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Alsof wij Albert Heijn op de been houden met belastinggeld!!! ha! ha! ha! ha!

Maar toen kwam het mensen: deze lul zit ook nog eens in het bestuur van de STER..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Over belangenverstrengeling gesproken, hoe is 't godverdomme mogelijk??!!!

Ook over de 'Passion' vertelde Hagoort, 'de Passion' ('the' meteen omgezet in 'de', daar alle figuren die ermee te maken hebben, plus de presentatoren, 'the' uitspreken als 'de') u weet wel, een intussen jaarlijks weerkerende poppenkast voor volwassenen, die alleen maar kijken, omdat 'iedereen' nu eenmaal kijkt en je wilt erover mee kunnen lullen, nietwaar? Volgens Hagoort, voorziet 'de Passion' in een behoefte...... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een gek!!
Later vandaag meer over deze onzin.

Hoe is het mogelijk, dat de psychopathische ellendeling Hagoort zoveel macht heeft gekregen en hoeveel belastinggeld graait deze klootzak bij elkaar???!!
Weg met deze boerenlul!!!

* Zie: 'VVD stelt Kamervragen, na een scheet in de media........'

Voor meer 'fijne' berichten over deze ladelichter, klik op het label 'Hagoort', onder dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten