Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 april 2015

Harbers: 'de CBS cijfers geven aan dat het beter gaat met de economie........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Nederlandse economie was groter dan gedacht in 2012, vandaar dat Nederland van de EU in het najaar, waarschijnlijk een naheffing opgelegd krijgt van 200 miljoen euro....... Dit nieuws bracht een beetje beroering in de Hofvijver, waar VVD gifkikker Harbers er vrolijk op los kwaakte.... Zo kwaakte de koekwous, dat het dus beter met de economie gaat, dan we gedacht hadden...... ha! ha! ha! ha! ha! De smerige oplichter! Ten eerste: de grootte van de economie, zegt niets over hoe die economie draait (neem de Russische economie). Ten Tweede: Nederland is een belastingparadijs voor grote buitenlandse ondernemingen en ondanks dat we daar 'maar' 3 miljard op jaarbasis aan verdienen*, tellen die buitenlandse brievenbusmaatschappijen mee in de grootte van de Nederlandse economie!! Dus daar mogen wij als bevolking ook nog eens extra voor betalen!!

Belastingontduiking is ten allen tijde een zware misdaad, hoe men u ook wil laten geloven, dat alles volgens de 'letter van de wet' is, die wet is dan totaal belachelijk en zou als de donder moeten worden aangepast!!!

Volgens PvdA plork Nijboer, is het CBS onafhankelijk en dat is maar goed ook, zo zwatelde de sufferd. Dit zei het leeghoofd, daar het CBS de cijfers over de economie in 2012 heeft aangeleverd bij de EU. 'Blij dat het CBS onafhankelijk is', het bewijs daarvoor zou dus het doorgeven van dit cijfer aan de EU zijn. Nederland ligt zwaar onder vuur, vanwege de brievenbusmaatschappijen en wordt door veel landen, terecht als een belastingparadijs gezien. Met andere woorden: het kan niet anders, dan deze gegevens zouden vroeg of laat opduiken bij onderzoekers, die dan aan de bel hadden getrokken. In dat geval, zou het CBS (door de staat betaald) haar geloofwaardigheid totaal verliezen, om dat te voorkomen, levert het CBS inderdaad deze cijfers aan!!! Wat Nijboer (BNR 29 april jl. rond 13.04 u.) in feite deed, is juist twijfel zaaien aan de onafhankelijkheid van het CBS (dat niet onafhankelijk is!), waarom anders zo de nadruk op die 'onafhankelijkheid' gelegd???!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Wat een rasidioot!!!

Uiteraard willen VVD en PvdA ons blijven voorliegen, dat het crescendo gaat met de economie, maar dit potje leugens vertellen, is te achterlijk voor woorden!!!

* Nederlandse bedrijven doen het op hun beurt voort 30 miljard per jaar in buitenlandse belastingparadijzen, geld dat niet in onze belastingkas terechtkomt!!! Kortom dat levert jaarlijks een verlies van 27 miljard op, voor onze gezamenlijke belastingpot, vandaar dat met name de 'gewone' bevolking moet bloeden, als het om belasting betalen gaat........

Voor meer 'onafhankelijke' berichten over Nijboer, Harbers en de goochelcijfers van het CBS, klik op de desbetreffende labels, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten