Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 april 2015

Linda Voortman GroenLinks wilde excuus en een onderzoek, kreeg niets, maar is blij dat de zaak is opgelost...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het driftige GroenLinks dikkerdje Linda Voortman, die vorige week nog 'op de achterste poten stond' en totaal verontwaardigd eiste, dat VVD blunderkut en hufter van Miltenburg haar excuus zou maken, daar ze Voortman had genoemd, toen van Miltenburg bij de politie aangifte deed van lekken. Ook eiste Voortman een onderzoek naar het lekken van een vertrouwelijk gesprek, dat ze met van Miltenburg voerde

Welnu het blijkt allemaal een storm in een glas water te zijn geweest: van Miltenburg had zich niet gerealiseerd, dat de zaak zo gevoelig zou liggen, anders had ze anders gehandeld...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar Voortman wilde meer, ze wilde uitgezocht hebben, wie er dan wel gelekt had (in de zaak, waar van Miltenburg haar in feite aanwees als schuldige) en zoals gezegd, ze wilde ook een onderzoek naar het woordelijk lekken van een vertrouwelijk gesprek met van Miltenburg, naar de Telegraaf (dat kan dus alleen van Miltenburg of van Ojik zijn geweest, die aanwezig waren bij dit gesprek), de Telegraaf toevallig het NSB lijfblad van de VVD...... Zoals u al kon lezen, kreeg Voortman dus geen excuus en geen onderzoek naar wie er in eerste instantie had gelekt en geen onderzoek naar Miltenburgs lekken naar de Telegrof...... Op haar achterlijke pedante toontje, zei Voortman gisteren, dat hiermee, wat haar betreft de kous af was, ze was helemaal tevreden, terwijl ze eerder deze week nog betoogde dat haar 'goede naam' was bezoedeld....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je zou bijna gaan denken, dat van Ojik, die zoals gezegd bij het vertrouwelijke gesprek aanwezig was, de zaak heeft gelekt naar de Telegraaf. Wat betreft het eerste lek, waarvoor van Miltenburg de politie inschakelde, zou je kunnen denken, dat toch Voortman, of een andere GroenLinkser heeft gelekt, immers waarom wil Voortman dit niet meer uitgezocht hebben???/

Maar er is nog een andere mogelijkheid: vanmorgen was GroenLinks oplichter van Ojik te gast in Kots Kamerbreed, hier zei deze plork dat hij samen met Voortman blij is, dat de 'vragen naar tevredenheid zijn beantwoord'. Niets over de grote ophef die Voortman aan de dag legde over deze zaak, nee alles is 'naar tevredenheid beantwoord'. Verdere excuses en onderzoek zijn niet nodig volgens van Ojik: "er zijn belangrijker zaken, zoals de Bed bad broodregeling........." Vandaar dat er de afgelopen week meer dan 10 uur is vergaderd over deze zaak....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dan de eerder beloofde mogelijkheid: zou GroenLinks al vooruitlopen op een eventueel gedogen van Rutte2, mocht de 'Christen'Unie afhaken als gedoogpartner en daarom zo hebben ingebonden??? .

Voor meer avonturen van van Miltenburg, Voortman (1 bericht, ook al over lekken..), of van Ojik, klik op het label, met de betreffende naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten