Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 april 2015

Dijkhoff, de nieuwe Teeven: "vrijheid en veiligheid op het internet hoeven elkaar niet te bijten...." ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Z'n stem herken ik nog niet, die van Dijkhoff, maar z'n domheid is intussen wel ingeschaald en mensen, dat is een heel grote piek in de domheidsgrafiek!!! Gisteren hoorde ik de vervanger van Teeven, Dijkhoff alweer een VVD'er*, deze liet zich uit over het internet. De zwetskont merkte op, dat vrijheid en veiligheid elkaar niet hoeven te bijten op het internet....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus de vrijheid van het OM, de AIVD, de MIVD, de NSA en nog wat buitenlandse inlichtingendiensten, die ons internet (en telefonie) binnenste buiten keren en alles 'van belang' kunnen onderzoeken, tast onze vrijheid niet aan..... ha! ha! ha! ha! ha! Zouden er echt mensen zijn, die deze woorden geloven..... ha! ha! ha! ha!

Wel moet ik eerlijk toegeven, dat deze onderknuppel Dijkhoff, niet één keer het woord privacy gebruikte, althans niet in het fragment dat ik hoorde. Dat is slim te noemen, want privacy en vrijheid gaan hand in hand en aangezien ons recht op privacy zo goed als geheel te grabbel is gegooid, is het wat dat betreft, al evenredig slecht gesteld met onze vrijheid....

Dan de door Dijkhoff genoemde 'veiligheid' van internet: er zijn bewijzen te over, waaruit blijkt dat geheime diensten (eufemistisch 'inlichtingendiensten' genoemd) op de hoogte hadden kunnen zijn van aanslagen en/of dit zelfs waren, maar toch een aanslag niet wisten te voorkomen. De AIVD, de MIVD en anderen claimen, dat ze door deze dataopslag al diverse aanslagen hebben weten te voorkomen, alleen kunnen wij de bewijzen daarvoor niet inzien, dat zou de veiligheid van anderen in gevaar brengen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, wat ik al stelde; alleen de bewijzen voor alle missers zijn in ons bezit, de rest is een hele grote hoop gefantaseerd gelul!!!

Overigens als het om veiligheid gaat, laat dit kabinet (en de voorgaande) het consequent afweten, neem de luchtkwaliteit in Nederland en het aantal mensen, dat door autorijden jaarlijks vroegtijdig (na een heftig ziekbed) overlijdt, dat zijn er rond de 18.000 op jaarbasis!!! Dit nog naast een groot aantal kinderen dat long- en luchtwegklachten oploopt, door datzelfde autoverkeer..... De inzet om die luchtvervuiling terug te dringen is zwaar onder de maat, zeker in vergelijking met de inzet op het terugdringen van roken....... Ach ja, dat laatste, die onevenredig grote inzet op roken, moet de Nederlander de idee geven, dat de overheid voor 200% begaan is met zijn/haar gezondheid!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nee, echt een succes die Dijkhoff en dat na een paar weken op de post van staatssecretaris.........

* Een 'succesformule' zoals Teeven en Opstelten, wil je kost wat kost weer op 1 ministerie!!!

Voor meer berichten over Dijkhoff en zijn baas Ard van der Steur (ook al een 'groot licht'), klik op de betreffende labels, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten