Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 april 2015

Holman, de 'humanist', vergelijkt 'niets doen tegen Putin', met het lijdzaam toezien op nazi-Duitsland voor WOII..........

De immer belachelijker wordende Holman, 'godbetert' presentator van OBA Live, een programma van Human, de omroep van het Humanistisch Verbond, maakte het afgelopen vrijdag weer behoorlijk bont. De over een hamsterkeutel getilde vette zak patat, was in gesprek met Roel van Duijn, die een (klein) boek schreef over het handelen van zijn vader tijdens WOII.

Holman dacht 'm voor open doel te hebben liggen, toen hij het lijdzaam toezien op nazi-Duitsland voor WOII, vergeleek met de, wat hij ongetwijfeld een slappe houding vindt, die het westen inneemt t.o.v. Rusland, dus Putin....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Holman, staat het Warschaupact voor de Duitse grens, of staat de NAVO voor de Russische grens??? Alvast een hint: het Warschaupact bestaat al een 'paar maanden' niet meer!!
Met andere woorden Holman, wie heeft er lijdzaam toegezien, toen één van de partijen tegen de afspraken in, die na het uiteenvallen van de Sovjet Unie werden gemaakt met Gorbatsjov, zich toch steeds verder richting Moskou uitbreidde.....??? Ik weet dat dit een moeilijke vraag is voor jou, dus nog een hint: de naam van dat land begint met een 'R' en eindigt niet op een 'ë'
Ik ben ervan overtuigd, dat je deze moeilijke puzzel binnen één week hebt opgelost.
Met 'vriendelijke groet'.

Als 'humanist' heeft Holman niet alleen een hekel aan minderheden als Marokkanen, maar hij heeft ook de pest aan pacifisten, die hij zo af en toe meent 'een trap na' te moeten geven, door te wijzen op de aanloop van WOII. De enorme hondenlul vergeet even, dat ook pacifisten zich in aanloop van WOII hebben verzet tegen het nazisme (en fascisme) en dat een deel zich tijdens WOII zelfs heeft doodgevochten tegen de nazi's. Pacifisme betekent niet, dat alle aanhangers zich als gewillige schapen laten afslachten, of niet (gewelddadig) in opstand zouden kunnen komen, als mensen groot onrecht wordt aangedaan...... Je zou toch verwachten, dat een presentator van Human, een wat minder blinde blik heeft op het wereldgebeuren!

Voor meer berichten over deze xenofobe, kortzichtige 'humanist', klik op het label 'Holman', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten