Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 april 2015

Van Rijn: de overgang van de zorg naar de gemeenten is beheerst en gecontroleerd verlopen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen 'viel ik met m'n neus in de boter', toen ik rond 8.17 u. afstemde op Radio1. PvdA hufter Martin 'die vrouw' van Rijn werd geciteerd, hij heeft in een brief aan de Kamer gesteld, dat de overgang van de zorg naar de gemeenten, beheerst en gecontroleerd is verlopen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Om zulke flagrante leugens kan je niet anders dan lachen, jezus christus!! Dat 'is' in de zin doet 't 'm. Waar haalt deze enorme klootzak het lef vandaan, bijna dagelijks hoor je wel op de één of andere zender oude mensen, of andere hulpbehoevenden en hulpverleners klagen (en bepaald niet over een thuishulp, die de kantjes ervan afloopt), telkens weer is de 'beheerst en gecontroleerde' overgang van de zorg, de oorzaak dat mensen met de handen in het haar staan. Niet alleen de hulpbehoevenden en professionele hulpverleners klagen, maar ook de mantelzorgers kunnen de problemen niet meer aan.....

Bovendien stijgt het aantal klachten ook nog eens, dus wat bedoelt de smerige oplichter van Rijn? Dat de klus geklaard is en men verder niet meer moet zeiken???? Waar betalen we godverdomme belasting voor??? De problemen zijn groot, ze groeien en ook de aard van de klachten verdiept zich, of andere terreinen met problemen dienen zich aan.... Zo werd afgelopen week bekend gemaakt, dat vele ouderen die geen hulp meer krijgen, vervuilen en ondervoed raken*. Dit is het directe gevolg van het feit, dat hun gemeente de thuiszorg voor hen niet meer vergoedt...... Eén van de taken die de 'thuiszorger' heeft, is om op de fysieke- en geestelijke gesteldheid van ouderen te letten en zaken te melden, als het mis gaat. M.a.w. door het verdwijnen van de thuiszorg, wordt ook daar een 'mooi resultaat' geboekt!!.

Het blijkt overigens ook, dat veel gemeenten een grote achterstand hebben, wat betreft de gesprekken die ze met ouderen moeten voeren, gesprekken waarop de te verlenen hulp wordt afgesteld..... Daarover gesproken: belachelijk dat deze ouderen, die thuishulp krijgen, niet worden bijgestaan door een deskundige op het gebied van ouderenzorg. Een gladde nitwit ambtenaar, lult de ouwetjes zo onder tafel en in de meeste gevallen, nadat er koffie met een koekje op tafel kwam, bedanken die ouwetjes de ambtenaar hartelijk voor ' de hulp', nog niet beseffend, dat ze hun thuishulp kwijt zijn...........

Nogmaals, zoals hier al zo vaak gesteld, de ouderenzorg die nu wordt afgebroken, werd op poten gezet, daar voor veel ouderen niet meer werd gezorgd door familie of buren en er schrijnende zaken aan het licht kwamen, zoals....... ondervoeding! Welnu, die schrijnende gevallen komen, zoals hierboven beschreven, nu alweer aan het licht, drie maanden na de 'beheerste en gecontroleerde' overgang van de zorg naar de gemeenten!!!

Nederland anno 2015, het is om je ogen uit je kop te schamen!!!

Van Rijn gaat op voor de titel opperschoft 2015!

* Uiteraard ruimt dat wel lekker op: een overleden oudere is een tevreden oudere, die zeker niet zal klagen, ja toch??!!

Voor meer berichten over de ijskoude PvdA oplichter en sociopaat van Rijn, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor 'ouderenzorg' en 'thuiszorg'.

Zie ook: 'Martin van Rijn: 'de overgang van de zorg is beheerst en gecontroleerd verlopen...' >>> TSN Thuiszorg schopt 650 mensen op straat......'

2 opmerkingen:

  1. Van Rijn, die openlijk voor de ogen van vele kijkers op z'n gevoelloze donder kreeg van zijn eigen vader dat ie zijn moeder gewoon ook liet creperen in een of ander onderbetaalde zorginstelling. Wat een ongeloofelijke harteloze kwal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste MWB,

    dank voor je reactie, geheel eens. Onbegrijpelijk, dat hij na dat voorval, niet onmiddellijk terugtrad. Daarmee maakte hij duidelijk, dat hij een ordinaire psychopaat is!
    Voor meer berichten over deze schoft, klik op het label met zijn naam, onder bovenstaand bericht.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen