Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 april 2015

Wilders, onze nationale haatprofeet demonstreerde tegen 'haat sjeiks', 'martel sjeiks' en 'haat imams........' AUW!!!!

De Limburgse valswitte angst- en haatprofeet Wilders, was gistermorgen geheel en al van de kook. Wat was er gebeurd, had de helft van z'n fractie besloten hem de toegang tot de fractiekamer te ontzeggen, had een jihadist een drol naar de PVV fractiekamer gebracht en deze met een rotje door de ruimte verspreid, of had de leider van IS (= ISIS) hem vergeven voor al z'n haatpreken en gevraagd deel uit te komen maken van het nieuwe kalifaat??? Nee, nee, driewerf nee: Wilders was gaan demonstreren voor een gebouw in Utrecht, waar volgens hem 'haat sjeiks, martelsjeiks en nog wat haat imams' bij elkaar waren, om ons Nederlanders een boerenkool te stoven. En van onze boerenkool blijf je af, net als van zwarte piet, de enige 'gekleurde mens' waar Wilders het goed mee kan vinden. Dus met het schuim op de vuilbek, stond Wilders daar onze boerenkool te behoeden voor islam stoverijen.

Voor het gebeuren was natuurlijk de hele pers uitgelopen, want wanneer hoor of zie je Wilders nou tekeergaan tegen islam leiders, dat moet minstens al weer 80 jaar geleden zijn, zeg maar een belevenis van eens in je leven!!! Tijdens het gebeuren, kwam één van de organisatoren van de islamitische boerenkool stoverij naar buiten en vroeg Wilders vriendelijk of hij niet naar binnen wilde komen, om samen te genieten van een islamitische gestoofde boerenkool, maar dat wees Wilders resoluut half schreeuwend af, met de woorden: 'Jullie keuken zou onmiddellijk gesloten moeten worden, want wij PVV'ers stoven een veel betere haatkool.......!!'

Overigens liet Wilders weten, dat hij in het vervolg ook gaat demonstreren, als de VS hier kolen komt stoven, daar ze in de VS ook veel te veel bezig zijn met het martelen van mensen en het haat prediken tegen wie dan ook, die zich verzet tegen hun heerlijke nieuwe politiestaatwereld. Waar degenen die zich verzetten, niet vreemd moeten opkijken, als hun land wordt aangevallen door de VS...... Kijk dat kan ik dan weer waarderen van deze valswitte Venlose aarsmade!! Houzee!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten