Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 april 2015

Schreijer-Pierik op etiketten oorlogspad....... OEI en OEF!!

De kwaadaardige CDA dierenbeul Schreijer-Pierik, die tegenwoordig in Brussel voor de EVP* grofgraait, maakt zich alle langere tijd bijzonder druk over de eis van consumentenorganisaties, om meer duidelijkheid op de etiketten van voedselproducten en drank. Dat is volgens deze keffende hellehond een vreselijke aantasting van de vrijheid tot ondernemen en zou bakken geld kosten..... ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren was Schreijer-Pierik bij BNR (rond 16.50 u.) te horen, over de toevoeging van het aantal calorieën op etiketten van wijnflessen. (een glas wijn, schijnt evenveel calorieën te bevatten, als een plak cake). Schreijer-Pierik stak zichzelf en andere Europarlementariërs een veer in de vieze reet, daar deze verplichting niet geldt voor kleine wijnboeren (waar wij er intussen ook al aardig wat van hebben) en dat dit te danken was aan haar inspanningen en die van collega lobbypolitici. Het is natuurlijk ook heel moeilijk, om het aantal calorieën van wijn met eenzelfde alcohol percentage op het etiket te vermelden, dat zijn al snel tien kleine letters en een paar cijfers extra!!!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Volgens Schreijer-Pierik heeft de vermelding van het aantal calorieën te maken met de strijd tegen alcoholmisbruik, terwijl je het dan toch echt moet hebben over het alcohol percentage! ha! ha! ha! ha! ha! Weet de trut veel, dat calorieën met obesitas te maken hebben..... Daar ging ze nog wel even op door, want jongeren zullen volgens haar echt niet op het etiket kijken wat erin de aan te kopen drank zit....... Gelul van een dronken aardbei, immers één van de eerste dingen, waar jongeren naar kijken, is het alcoholpercentage op de etiketten, sterker nog, wat betreft het alcoholpercentage: hoe hoger, hoe aantrekkelijker jongeren het vinden!! De strijd tegen alcoholmisbruik, moet op een ander gebied gevoerd worden, aldus de keukentafel ADHD wijsneus en dat is:...... Middels voorlichting!!!! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat helpt ook zo goed, dat heeft 20 jaar voorlichting wel bewezen!!!. Uiteraard moest dit kakelende CDA leeghoofd weer een opmerking maken, die haar eigen pleidooi in een klap, pats, onderuit haalde: Schreijer-Pierik vindt de etiketten op drankjes voor jongeren (met alcohol) wel een goede zaak....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Tot slot over alcohol: uiteraard wil Schreijer-Pierik niet weten, dat alcohol een harddrug is, en dan nog wel de harddrug die verreweg de meeste schade aanricht, zowel direct, als indirect, zowel aan het individu, als aan diens omgeving en de maatschappij in het groot..... Een schade, waarbij alle schade van andere drugs bij elkaar opgeteld, niet eens in de schaduw kan staan...... Als eerste maar eens een extra etiket op alcoholische dranken, zwart omrand, als bij tabaksproducten, met de waarschuwing dat men met een uiterst gevaarlijke harddrug te maken heeft, met een aantal van de hiervoor genoemde kwalificaties! Het CDA geeft zelfs flessen wijn weg, met CDA etiket, m.a.w. het CDA is harddrugs 'pusher.........' Uiteraard wil Schreijer-Pierik niet dat reclame voor alcohol verboden wordt, er vallen tenslotte 'maar' 12 doden per dag in Nederland, t.g.v. overmatige alcohol consumptie!!

De etikettenoorlog van Schreijer-Pierik duurt al weer flink wat maanden, ze wil zo min mogelijk info op etiketten, ook al is dat goed voor de consument, het 'nadeel' voor ondernemers (vergeleken met de gebruikers een te verwaarlozen aantal) weegt voor deze kuttekop veel zwaarder. Dit alles terwijl de trut in het verleden meermaals hamerde op meer 'openheid en transparantie.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ze doet net of het allemaal zo moeilijk is, die etikettering, maar deze gehaaide slet wil gewoon niet, dat ouders bijvoorbeeld weten, dat hun kinderen met bepaalde soorten snoep, slachtafval wegwerken........ Uiteraard wil ze niet, dat vegetariërs kunnen zien, of er dierlijk materiaal is verwerkt in de producten........ Bovendien, vindt deze knuppelkut ook de etikettering van vlees, grote onzin, wat maakt 't uit, dat het aantal schandalen met vlees, bijna per week verder oploopt, normaal toch???!!! Vergeet daarnaast niet, dat m.n. het CDA hoofdverantwoordelijk is, voor het tot een onaanvaardbaar niveau uitkleden van allerlei inspecties, zodat de werkelijke fraude met voedsel (waaronder vlees) veel groter moet zijn, dan waar wij, de consumenten, weet van hebben.......

Schreijer-Pierik? Een ongelofelijke kwaardaardige tyfustrut!!! En het spijt me bepaald niet, dit te moeten zeggen!!!

* De EVP, u weet wel, de grootste EU partij, die o.a. de partij van de Hongaarse autocratische fascist Orbán, Fidesz herbergt. Orbán die vandaag weer op de trom roffelt met de wil tot herinvoering van de doodstraf...... De EVP heeft al een paar keer Fidesz en Hongarije in het groot onderzocht, onder andere n.a.v. de persbreidel in dat land en de behandeling van Roma en Sinti...... Onderzoeken die breed in de pers worden aangekondigd, maar waar men nooit meer iets van terughoort. Deze partij had allang de EVP uitgeschopt moeten worden....... Blijkbaar vindt men het bij de EVP stiekem wel lekker, wat Orbán aan schoftenstreken uithaalt.......

Voor meer 'enerverende' berichten over Schreijer-Pierik, Orbán en/of de EVP, klik op de desbetreffende labels, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten