Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 april 2015

Paardenbiefstuk, heerlijk hè, vooral die met medicijnen doorregen lappen vlees, wat een lekkernij!! Alweer fraude met vlees!!!

Je snapt godverdomme niet, dat niet iedereen allang is overgestapt naar vegetarisch eten. Vlees is in feite slecht voor je lichaam en dan m.n. voor organen als je maag, darmen en nieren...... Dan heb je het over vlees 'waar niets mee aan de hand is'*, maar zoals iedereen intussen kan weten, volgt het ene voedselschandaal met vlees, het andere op. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), weigert zelfs namen en rugnummers van daders en verkopers te noemen, dit vanwege te verwachten 'economische schade' voor die partijen........ Moet u nagaan, een zwaar tekortschietend instituut, dat veelal pas in actie komt, na (klokkenluiders) meldingen, een instituut dat de voedselveiligheid zou moeten garanderen, maar dat geen namen wenst te noemen......

Zondag werd er bekend gemaakt, dat er een gigantische hoeveelheid paardenvlees in de schappen is verdwenen, wat daar niet had mogen liggen. Vlees van paarden die werden afgekeurd voor menselijke consumptie, dit vanwege fikse hoeveelheden medicijnen, die deze arme dieren toegediend kregen, tijdens hun laatste levensweken of maanden........

Schat, doe mij vanavond maar een paardenbeen, ik voel net weer een ontsteking opkomen..........

* Als je ziet hoe vlees wordt geproduceerd en hoe dieren moeten lijden, voor de vraatlust van een ander zoogdier, kan je stellen dat er met al het vlees dat wordt geconsumeerd, op z'n zachtst gezegd, 'wat' aan de hand is..... Trouwens belachelijk, dat de mens zich het recht heeft toegeëigend, te beslissen over het leven van zoogdieren en deze dieren op een vreselijke manier mag groot- en doodmartelen, te zot voor woorden!!!!

Voor meer berichten over het lamme instituut NVWA, of voedselveiligheid en/of vleeseten, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten